Camping på Årø

Hold da fast et kedeligt vejr i Kristi Himmelfartsferien. Det havde været meget let at overtale mig til bare at blive hjemme.

4 hunde, regnvejr og campingvogn uden fortelt. Kan du høre, hvor skidt det klinger??

Men Silas ville altså gerne på camping. Som han selv formulerede det, så trængte han til noget andet end at spille det samme spil om og om igen på PS4. Det kan man da kun støtte ham i.

Vi behøvede ikke at tage på langtur, og vejrudsigten for Årø bød på tørvejr i dagtimerne. Der er kun ca. 15 km til færgen, der sejler til den lille ø. Overfarten tager ca 5 minutter, og det koster ikke ekstra at tage en campingvogn med over. Så det var jo ret let. For sølle kr. 100 fik vi alle mand, bil og campingvogne tur/retur til Årø.

Vi er altid på Årø en gang om året. Jeg elsker de små øer. Der er bare noget ved dem. Slow down og der er det, som der er og mangler du noget, så må du vente til du kommer hjem igen.

Slow-down. Det er da lige noget for en hundehvalp…

Årø er lille, men har egentlig meget at byde på. De har vingård, røgeri, bryggeri, parkgolf og flere små spisesteder. Og så har de jo også naturen, ikke at forglemme.

Vi fik ikke meget sol, men heldigvis også kun regn om natten og i morgentimerne. Vi vidste at det ikke ville blive en solslikkerweekend, men bare en hyggelig familieweekend.

Vi spiller Black Jack

Hvis nogen vil gøre os trippet efter, så vil jeg anbefale at købe godt ind på fastlandet, for campingpladsen har ikke meget i biksen, og det er byens eneste “købmand”. Og det som de har koster virkelig kassen.

Lørdag hyggede vi med lidt take away fra Café Årøgård. Det var faktisk rigtig lækkert.

Stjerneskud til mig – Burgere til de andre to. Vi blev mætte

Vi kunne endda driste os til at spise maden udenfor og nyde den friske luft, inden Henrik og jeg tog på travetur på øen.

Silas og TikTok fik lov at blive hjemme i campingvognen. De er ikke sådan til længere ture i raskt tempo, så de måtte “nøjes” med de lidt kortere slentreture.

Aftentur. Lillebæltsbroen kunne skimtes i horisonten

Stranden er flottere på den anden side af øen, men denne gang holdt vi os til østsiden af Årø. Den lille bykerne og havnen har også sin særlige charme, men vi holdt os egentlig til østsiden, hvor der ikke er så meget liv. Kun naturens liv.

Digevandring

Jeg kan godt anbefale en tur til Årø. Både med og uden campingvognen. Det er billigt at campere. Da jeg skulle betale, troede jeg faktisk, at campingmutter kun havde taget betaling for en nat i stedet for to. Kr 405,- for 3 personer og 4 hunde i 2 døgn. Det var skisme billigt.

Silas nusser de to meget søde og kælne geder

Campingpladsen er lille og af lidt ældre dato. Alt er pænt og rent. Der er udmærket legeplads og campingpladsen er ved at etablere en petting-zoo med geder, “giraffår”, kaniner og høns. Det er ikke en tivoli-plads, men det har vi ikke noget at bruge til. Så meget liv er der ikke nogen af os, der gider.

Henrik og Silas fik hurtigt dybt disse to for “giraf-får”

Ud over de dyre og ringe udvalg af dagligvarer, så er der kun en anden dårlig ting. Det virker som om der er mange flåter på Årø. Jeg plejer at trække den længst muligt med at flåtbehandle mine hunde. Længst muligt var så indtil i går aftes. Jeg måtte pille flere flåter af både hundene og mig selv (jeg plejer aldrig selv at blive invaderet af flåter)

Masser af skønne gåture – også på grusveje, hvor der ikke rigtig er trafik

Vi har tidligere gæstet Årø og skrevet om det. Hvis du vil kigge mere http://beritbilde.dk/2019/05/12/aaroe-2019/
http://beritbilde.dk/2020/05/07/udflugt-med-klassen/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *