RBM Ninja

Nu kan Ninja flotte sig med endnu en titel. Rally Begynder Mester. Ja, måske ikke så prangende, men det er vel fint nok for en dame på 11 at få en titel mere på visitkortet. Tror Ninja har det fint nok med bare at blive kaldt Ninja.

I går var vi til vores fjerde rallyprøve i DKK-regi. Vi havde på forhånd bestået de foregående tre prøver, men da jeg var gået til prøve hos den samme dommer alle tre gange, så gav de ikke oprykning/titel. Der skal være mindst to dommere, der har bedømt os. Så i går var chancen til oprykning.

Ninja kigger Rally

Ved indcheckning kiggede jeg på banetegningen og konstaterede, at den var meget “venstreorienteret”. Dvs der var 360 grader venstre, 225 grader venstre. Det passede mig glimrende. Jeg elsker venstre øvelserne, fordi Ninja er så god til at pakke bagparten. Jeg bemærkede, at der var et par andre skilte, som til andre prøver har voldt mig problemer, hvor jeg enten har mistet øvelsen eller har taget den om.

Men jeg blev enig med mig selv om, at det var en god bane, og at den kunne vi “naile”. Vi havde fået styr på de der øvelser, som jeg havde bøvlet med. Jeg glædede mig til at vise, hvor gode vi var til banen.

Banetegning

Højt at flyve, dybt at falde. Det kan virkelig være svært at få det helt rigtig mindset med på banen. Altså det som skal til. Ikke “for meget” og ikke “for lidt”.

Jeg fik en god start med Ninja (den kan nogen gange være lidt forstyrret fordi Ninja har behov for at kigge sig omkring inden vi går igang), men på videoen kan jeg se, at jeg er enorm anspændt og går højt med mine hænder. De plejer at ligge nede ved toppen af mit bækken og ikke flagre oppe i luften.

Still billede fra video – puha nogle høje hænder

Halvvejs på banen bliver jeg pludselig så nervøs, at jeg kan mærke mine ben ryste, når jeg står stille. Hvor latterligt er det lige? Og så begynder det ellers at gå i fisk. Sen reaktion fra Ninja (der sikkert er forvirret over mig), en snor er kommer mellem benene i dæk. Jeg går fra banen med det indtryk, at det er den rene elendighed.

Heldigvis har jeg spurgt en om hun ville filme. Det var jeg faktisk rigtig glad for. Da jeg kom hjem, så kunne mine øjne heldigvis godt få øje på mange gode momenter. Uden videoen havde jeg kun fået hullerne med hjem og ikke hele osten. Men jeg ved, at vi kan gøre det så meget bedre, og så er det svært ikke at blive lidt ærgerlig over at det går i fisk.

Vores gennemløb

Vi fik 78 point og 12. plads og blev dermed Rally Begynder Mester, men hold fast hvor var jeg ikke stolt af gennemløbet og det overskyggede lidt glæden over oprykning/titel.

Mange af hundene var meget påvirkede af varmen. Det blev jo nærmest sommer hen over natten. Det har jo ikke været til at finde ud af om man skulle have vinter eller forårstøj på her i maj, og pludselig skulle man så have sommertøj på.

Pludselig blev det sommer (banegennemgang)

Prøven var ikke nogen langstrakt historie for os. Begynderklassen havde banegennemgang kl 13.30 og præmieoverrækkelsen var sat til kl 15.30. Skønt at man ikke nødvendigvis skal bruge en hel dag til konkurrencen. Det kan jeg virkelig godt lide.

Jeg nåede i hvert fald både at sove lidt længe og at løbe en tur sammen med Fuji. Det er længe siden vi sidst har været ude at løbe. Jeg nåede også lidt træning i mit hjemme-have-fitness. Det er skønt, når man får lidt ud af dagen.

Løbemakker Fuji

TikTok var også med til Rally prøven. Det var super god socialisering for hende. Hun var sej til at kigge på og sej til at arbejde sammen med mig udenfor ringen, mens der var hunde og aktivitet omkring hende.

TikTok var i hopla

Onsdag skal jeg til prøve igen Jeg har ikke helt besluttet, om jeg stiller i begynder eller øvet klasse. Jeg må jo gerne blive i begynderklassen, men jeg må også gerne stille i øvet klasse. Det sidste ville være fedt, fordi jeg så kunne slippe for den forbandede snor, som er så meget i vejen og har været det fra dag et. Men desværre kan jeg ikke alle øvelserne i øvet klasse endnu, og jeg er ikke pjattet med at møde noget, som vi ikke kan/kender.

Nu kan jeg gå i tænkeboks et par dage, og måske se hvordan det går til rallytræning i aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *