Opdatering

Ups – jeg har ikke været så flittig på bloggen på det sidste. Ikke fordi her ikke er sket noget, men jeg har ikke rigtig kunnet få skrevet noget. Så er lille opsumering af de sidste par ugers begivenheder.

Vores tredje og sidste uge af ferien var sat af til et terasseprojekt, som jeg havde forventet kunne klares på et par dage. Det blev nu til noget mere end et par. Dels pga Silvan, som brugte 10 dage på at levere sandet, trods et løfte om max 7 dage (som også var 10 gange dyrere end det sand, som vi efterfølgende hentede hos en vognmand 7 km herfra), men også pga at gravearbejdet viste sig lidt mere “udfordrende” end først forventet. Under det betonfundament, som udgjorde den gamle “terasse” var der nemlig masser store sten. Så vi blev desværre ikke færdige med terassen til Silas´ fødselsdag. Men det nærmer sig. Nu mangler der kun lidt småjusteringer.

Dette var udgangspunktetHer nærmer vi os en afslutning – dog afventes holmegårdssten til kanten
Sidste lørdag fyldte MiniMan nemlig 1 år. Tænk at han allerede er 1 år. Der er godt nok sket meget hos os det sidste år. Vi havde jo kun boet i huset en dags tid, da Silas meldte sin ankomst, så det var flyttekasser og virvar – og en fødsel. Ja og året har jo i det hele taget budt på hele følelsesspektret, da Silas blev syg, og vi blev fyldt med sorg og angst. Jo, det har virkelig været et år med op- og nedture. Måske derfor var Silas´ fødselsdag også noget ekstra særligt. For vi tog den bestemt ikke for givet.


Silas fornøjer sig med sin helt egen lagkage

Nu er det hverdag igen. Skolestart for Tobias og job efter ferien for os voksne, der stadig arbejder på skift og på skift er hjemme hos Silas. Vi nyder ham i fulde drag! Og jeg glæder mig over det privilegium at kunne opleve ham og se hans rivende udvikling.


Silas udvikler sit huslige talent. Dejligt med en hjælpende hånd med vasketøjet.

En tanke om “Opdatering”

  1. Sikke en lækker terasse i har fået. Den skal i nok få står glæde af.
    Tillykke med Silas og ja du har ret i at der er sket meget på det år..du laver jo kort nu 🙂 Men hvor er det godt at hvad der så så uhyggelig og skræmmende ud sidste år endte godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *