Ugens billede – uge 5

Lidt forsinket er her ugens billede fra uge 5. Igen et vinterbillede. Landskabet er smukt, når det er klædt i hvidt, synes jeg og så finder jeg også lidt humor i dette billede.

Bemærk skiltet, hvor der står at vejen ikke sneryddes. Til orientering plejer vejen at gå lige der, hvor sneen ligger højest til venstre for bevoksningen. Og skiltet er naturligvis heller ikke normaltvis så lavt at man kan støde panden ind i det, når man går forbi.

Ellers er dagene bare hårde at komme igennem og koncentration er en by i Rusland. Det er nu 4 døgn siden, at vi blev udskrevet, og vi har endnu ikke fået en indkaldelse til PETscanning og tarmbiopsi. Det er så frustrende at gå rundt og vente på for os begge to, og vi er begge slidte og trætte.
Hvis ikke vi har hørt fra dem imorgen kl 11, så ringer jeg og rykker for en tid. Tænk nu, hvis Silas´papirer er forsvundet i en stor stak………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *