Ugens billede – uge 12

Denne uges billede er af Charlie, som i daglig tale kaldes “Gammelfar”. Vi var et smut i haven igår for at gynge lidt med Silas, hvilket han nød, men mit øje fangede også lige, at Silas ikke var ene om at nyde at komme ud i haven, som nu pludselig ikke er hvid mere.


Charlie lå et stykke bag ved det store legestativ og lignede en rigtig farlig vildhund, som han lå der og tyggede på en kæp. Nok ser Charlie efterhånden ret gammel ud, men han har det faktisk ret godt og kan sagtens sætte Echo af i en rask lille jagt-leg i haven.

Opdatering om Silas følger, når der er energi til det igen, men kort sagt, så tror jeg ikke, at han nogensinde har haft det bedre.

2 tanker om “Ugens billede – uge 12”

  1. Ja, han ligner én der har fået lidt forårskuller 🙂 (Som vores inde-kat som kommer ud i snor 😀 )
    Dejligt at læse og se billederne i dine foregående indlæg, hvor ser Silas bare glad og meget mere frisk ud! Vil give dig helt ret i, at al snakken om følelser og forståelse, nogle gange er bedre og nemmere at dele med "udenforstående" som ikke er personlig og følelsesmæssigt involveret, men som har prøvet det, eller lignende på egen krop.
    Ønsker jer en god og lang ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *