Er der forskel på teenagere??

Ja, det tror jeg bestemt, at der er. Nogen gange er forskellene bare mere åbenlyse end andre.
Tobias er en ung mand på 15 år, der bestemt godt ved, hvad han vil have (læs = købe, for her er MOR ikke en, som giver en gaveregn af alt det, som man vender sin fedtede pegefinger hen mod). Grunden hans store bevidsthed omkring tøj, sko og ej at forglemme hårvoks, så kan han jo altid godt bruge en skilling eller to. Ikke at han ellers ikke er hjælpsom, men penge er en meget stor motivationsfaktor!

Hjælpsomme Tobias kan også vande planterne

Første gang jeg så vores hus i salgsopstillingen på nettet, så tænkte jeg bare: sikke da en grim klods, men fordi en anden faktisk havde sendt mig linket, så kiggede jeg nærmere på huset, og Henrik og jeg tog ud og kiggede på det på. Grim facade eller ej, der var andre dejlige ting ved huset. Facaden kan man jo fikse, og dertil er vi så endelig nået (vi har jo (desværre) haft andre ting, der kunne optage vores sind og hænder).

Lidt af den gamle og lidt af den nye farve

Vi lejede en lift i den lokale materieludlejning i mandags og så gik vi ellers igang med at male. Tobias havde en kammerat med hjemme og sove, men Tobias blev rusket ud af teltet, som de to drenge havde slået sig ned i, og blev gennet igang kl 8. Liften koster 800/døgn, så den skulle jo ikke stå stille.

Tobias i højderne

Hold op hvor Tobias knoklede (altså engang imellem slog han godt nok over i teenager-tempo..). Hverken Henrik eller jeg er særlig begejstrede for højder, men Tobias han er iskold (kan evt forveksles med teenage-dumdristig). Derfor blev det ham, der fik æren af at male husets to skorstene, hvilket han synes var et fantastisk sjovt stykke arbejde. Men han kløede også godt på med huset mindre udfordrende flader.

Sådan !! – Bag ham ses den hvide skorsten

Da klokken var 20 fik Tobias fri, men der havde han altså også givet den gas i 12 timer. Helt anderledes så det ud med hans kammerat, som lå og sov i teltet hele dagen. Dvs. han kom væltende ud af teltet kl. 16 (hvorefter han bare fortsatte med at sidde og putte sig inde på Tobias´ værelse). Jeg var faktisk lige ved at være bekymret for hans helbred nogen timer forinden, for jeg har da aldrig oplevet Tobias sove så længe. Man må sige, at der var stor forskel på, hvad de to drenge fik ud af den dag. Jeg undrede mig nu også over, hvordan han overhovedet kunne sove, når vi gik klods op af teltet og arbejdede og snakkede.
Bemærk lige hvor tæt liften står på teltet

Og Henrik og jeg grinede faktisk lidt af tanken om, at han havde lagt sig til at sove i et telt ved siden af et gult hus, og da han vågnede op var huset hvidt! Men det bemærker sådan en teenager sikkert slet ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *