Yeahh – endelig!!

Ryst bare på hovedet, men det er skisme stort at se så mange cifre på MiniMans vægt. Endelig nåede han op på de 10 kg – En uge før sin 2 års fødselsdag.

Nu har han også nået en “foderstand”, hvor man ikke kan tælle ribbenene på ham mere. Dejligt. Han trives, og det går fremad – nogen punkter går hurtigere end andre. Han er blevet rigtig god til at gå og kan holde til at gå lange ture i dagplejen. Han udvikler hele tiden nye ord og lyde. Og meget sjovt er det at bemærke, at han har meget styr på, hvad ordene betyder. Hvis man beder ham om at sige Ninja, så siger han Puppy (for det kalder jeg ofte Ninja), og hvis man beder ham sige Farvel eller Mojn, så siger han Bye-bye.

2 tanker om “Yeahh – endelig!!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *