Ugens billede – uge 37

Vi har hele familien (Tobias var hjemme på weekend) været i Legoland igår, søndag. Det var et af Foreningen Cancerramte Børns arrangementer, og det var dejligt at møde familier, som vi har lært at kende gennem Silas´ behandlingsforløb. Man har jo (desværre bør man næsten sige) noget til fælles.

Det der med Legoland var bare lige Silas, derfor dette dejlige billede, hvor Silas meget betaget kigger på lego-miljøerne. Han var bare helt vild med at kigge på de små huse, fly, skibe osv. Han gik betaget fra landskab til landskab og pegede og sagde “Dé” Pludselig synede Silas faktisk heller ikke så lille i denne klodsverden.


Jeg oplevede også den store anerkendelse for mit kortprojekt at sælge mere end 200 kort under den del af arrangementet, som foregik i restauranten, og den del af arrangementet var kun for medlemmer af FCB. Det var jeg meget meget stolt over, og der kom så mange og roste de flotte kort (den del kan jeg dog langt fra tage hele æren af, da jeg jo langt fra laver dem alle sammen selv).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *