12.12.12.12.12.

Det var jo en helt enestående dato. Dagen i sig selv var nok ikke speciel enestående, men denne dato var jo den sidste i række af de nærmest magiske datoer, der fik folk til at strømme til rådhusene for at blive viet på denne dag.

Tja, havde jeg vidst, at dagen ville være blevet så smuk, så ville jeg da også gerne have været stillet op til dagen. Ikke mindst fordi jeg kom til at tænke på hvor smukke bryllupsbilleder, man kunne tage på sådan en dag. Ja undskyld men mit øje ser så mange motiver og muligheder for motiver.

Så smuk en morgen over markerne.
Det var som et køre i et postkort hele dagen

Nå men dagen var ikke planlagt med “den slags ting”. Først en køretur til Silkeborg/Kjellerup. Efter et kort stop i Kjellerup, hvor jeg skulle hente nogle vareprøver – en hel bilfuld, kørte jeg mod Varde.

Og der midt på ruten ramte vi så magien med d. 12.12.12 kl 12.12. Midt på motorvejen (Hovedvej 15 mellem Århus og Herning). Selv det med vejnumre var lige ved at gå op i en højere enhed, for 5-10 minutter efter befandt jeg mig på Hovedvej 12 mellem Herning og Esbjerg.

Nuvel jeg sluttede dagen af med at underskrive en større kontrakt med en kunde, som jeg egentlig har årelange relationer til, og det er jo en altid en særlig glæde. Sælgere elsker at underskrive kontrakter, men nogle er alligevel mere “vigtige” end andre.

Det smukke vintervejr er nu afløst af tåge og sjask og alt den smukke sne er for længst væk. Jeg havde ellers håbet, at vi fik lov at nyde det smukke vejr hele juleferien…. Måske kommer sneen tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *