Man skal høre sandheden fra de fulde børn….

Kender I det med, at man står med et barn i hånden. Barnet kommer med en kommentar om en person, som er indenfor hørevidde. Udsagnet er sandt, men ikke så passende, hvis man kan sige det sådan. Sådan er det også med Silas. Her er et par eksempler:

  • Jeg mødes med en dame, som jeg ikke kender, men som jeg bare kort skal udveksle noget med. Da hun går fra stedet, siger Silas meget højt: “Hun har gråt hår, så er man godt nok gammel”
  • Henrik er ude at handle sammen med Silas og ser en kørestolsbruger, hvortil Silas´ kommentar er : “Nej, Far prøv at se. Det er godt nok ikke smart” Vi er lidt overraskede over denne kommentart, fordi hans farfar også sidder i kørestol, så han er da lidt “vant” til at se en kørestolsbruger. 
  • I dag kommer en joggingløber prustende forbi vores have og Silas kommenterer igen: “Hun løber godt nok langsomt, hende der”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *