Hvalpe her og der og alle vegne

Siden sidste indlæg har jeg mere eller mindre siddet med hovedet begravet i hvalpekassen.

Ninja med de 6 små hvalpe

Natten til torsdag d. 27. nov blev vi beriget med et kuld smukke border colliehvalpe. Det var en langtrukken fødsel, som desværre endte med et kejsersnit, da fødslen efter de første 4 hvalpe gik i stå.  Kuldets sidste to hvalpe blev så taget ved kejsersnit.

Som perler på en snor…

Det er fantastisk at følge sådan nogle små hvalpe. Nu er de tre uger, og der er bare sket så meget med dem. Desværre har en af tæverne, også haft en lidt hård medfart, og hun stjæler derfor en stor del af min opmærksomhed og tid, da jeg er nødt til at sondemade hende og i det hele taget holde øje med input og output.

Min lille tæve, som hun er halvt så stor som de andre. 

Men de fem andre er store og stærke med masser af gang i. Hver har deres personlighed, og det er sjovt at betragte. Det er nogle fantastiske hvalpe, og jeg kan klage over kønsfordelingen, hvor Ninja åbenbart syntes, at jeg skulle have 4 hanner og 2 tæver. Jeg kunne godt have brugt det anderledes, da jeg har måttet skuffe nogle købere, som kun var interesseret i at købe tæver. Så lige pt har jeg en eller to hanner, som ikke er afsat.

De første uger er livet ikke andet end at spise og sove

Silas er så stolt af hvalpene, og sidder hos dem flere gange om dagen. Desuden hjælper han mig hver dag med at veje dem. Det er han vældig stolt af. Han har også helt styr på, hvem der er hvem. Nu er det jo heller ikke, fordi de er så svære at skelne fra hinanden, da der på de 6 hvalpe kom 4 forskellige farver.

Silas er så sød og kærlig ved hvalpene

Silas er så betaget af dem, at han nok mener, at vi kan beholde to, så han og jeg kan få en hver.  Ja, den er god med ham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *