Opskriften på at vinde HVER gang

De fleste elsker at vinde. Ingen elsker at tabe. Dog er det ikke alle, der har et lige stort konkurrencegen eller vinderinstinkt, om man vil. Jeg indrømmer gerne, at jeg er konkurrencemenneske.

Silas derimod er ikke specielt konkurrenceminded, men det får ham ikke til ligefrem at elske at tabe. I lørdags spillede vi Labyrint sammen alle fire. Silas gik helt ned med flaget, fordi spillede ikke gik helt til held for ham (måske er det heller ikke særlig genialt at spille familiespil med en lidt træt 7 årig når klokken er 22-23). Så midt i spillet måtte Silas måtte eskorteres ned under dynen, inden vi andre kunne fortsætte dysten.

I dag har vi så tirsdag, og da jeg hentede Silas bekendtgjorde han på hjemvejen, at han skulle hjem og spille Labyrint med sig selv. Jo for så var der ingen der blev sure…..

Silas spiller Labyrint

Silas spillede spillet for alle fire brikker/deltagere og ganske som ventet, så vandt Silas spillet. Han vandt med den blå brik, og som Silas udtrykte det, så var den grønne brik den der “mest uvandt”. Bedst af alt, Silas havde helt ret. Der var ingen, der blev sure….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *