2 x Excellent i Herning

Jeg indrømmer med det samme, at jeg ikke rigtig tænder på udstillinger. Trods det, så har jeg faktisk udstillet 3-4 gange tidligere, men mest bare for at få mine hunde bedømt.

MicMic har jeg bare aldrig fået bedømt, selvom jeg har modtaget mange opfordringer på at få hende bedømt, og faktisk også tilbud om både at groome og vise hende frem. Jeg har bare aldrig rigtig fået gjort noget ved det. Men hvalpeplanerne gav mig nok det sidste skub til at gøre noget ved det.

MicMic tog nu postyret i Herning i stiv pote, også selvom man skulle børstes igen og igen

Heldigvis er jeg omgivet at søde mennesker, der gerne vil hjælpe. Tina svingede saksen i starten af ugen, og Anja tilbød mig at tage MicMic med til Herning, da jeg pga en mindre og ganske harmløs operation fredag blev bedt om at holde mig i ro i weekenden.

Hjemme ventede jeg i spænding på at modtage SMS med udstillingskritikken om lørdagen. Anja havde på forhånd skrevet til mig, at dommeren var hård, så jeg var nok indstillet på et blåt bånd/Very Good.

Anja var helt oppe og ringe over, at det var lykkedes for Mic at hive rødt bånd/excellent og blive nr. 3 i Åben klasse Tæver. Dommeren havde været mest til amerikanertyper, og hvis der er noget, som Mic slet ikke er, så er det amerikanertype. Men den finske dommer kunne heldigvis også lide bevægelse og bygning.

Trods manglende ringtræning så gik det rigtig fint i ringen. MicMic elsker kontakt og det er jo en god hjælp

Søndag var det en svensk dommer, som især bemærkede MicMics fantastiske temperament, korrekte størrelse og proportioner. Også denne dommer gav hende excellent og tildelte hende en 4. plads i Åben klasse. Det kan jeg absolut kun være ovenud tilfreds med.

Nu er hun i hvert fald udstillet og har fået rigtige fine bedømmelser, som også påpeger de svage sider, som jeg selv har bemærket, og som jeg også har øje for at forsøge at opveje i mit valg af hanhund, når hun skal parres i den kommende løbetid.

To røde Excellent rosetter til min “ikke udstillingshund”. Det er da meget godt gået!

MicMic har nydt nogle dejlige dage sammen med Anja og hendes dejlige sheltieflok, og har efterladt mit hjem noget stille. Selvom MicMic ikke siger ret meget, så er det heller ikke på lyden, der er stille. Det er bare MicMics manglende tilstedeværelse, som gør det lidt stille. MicMic har nemlig altid et sprudlende humør og skal nok sikre sig, at vi ikke overser hende, når der skal deles opmærksomhed ud. Så det var dejligt at få hende hentet hjem igen her i dag.

Tusind tak til Anja for at tage sig kærligt at MicMic og vise hende frem i Herning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *