Glædelig Jul

Alle mine læsere ønskes en rigtig glædelig jul.

Tak for at I har hængt med på bloggen i 2018. Nu er det tid til julehygge.

Vi har sådan set været vant til at sætte os til julebordet hos vores forældre (undtagen i 2014, hvor vi pga Ninjas hvalpe holdt juleaften herhjemme), så vi er ikke helt vant til at stå med julemiddagen. Men mon ikke vi får bakset en god julemiddag sammen alligevel? Lidt traditionel og lidt nyt.

Vi har bagt julesmåkager og forsøgt at nå at fange lidt af julen, inden den var forbi.

Pebernødderne er altid et hit!

Lidt sværere var det med brunkagerne. Der måtte lidt forsøg til før vi ramte bagetid og tykkelse, der gav den rette sprødhed.

Indrømmet Henrik og jeg er ikke de største julehoveder, og vi pynter ikke vildt og voldsomt. Vi har fået nogle af mine mors kravlenisser. Mit barndomshjem er stadig flot pyntet op. Så det er egentlig ikke let at se, at jeg kommer fra et julehjem med masser af pynt. Kravlenisser er for mig jul, men jeg har faktisk aldrig haft pyntet op med dem selv.

Kravlenisser – og den tykke trold er Tobias

Jeg håber, at I alle får en helt fantastisk jul med familie, venner, kærlig, varme og dejlige gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *