Nyt job

De sidste par dage har jeg været på Sjælland. 
Jeg kørte til Sjælland allerede tirsdag. Det passede lige med, at Ninja kunne få et tjek hos Rikke tirsdag eftermiddag, og jeg kunne indløse et gavekort til en enetime ved Sarah Lorentzen. 

Ikke den store jubel over kontrollen. Udviklingen var ikke så god som forventet. Meget øv og kimen til bekymring hos mig. 

Fantastisk træning hos Sarah med masser af ting at arbejde videre med. 

Rikke løsning spændinger og låsninger på Ninja

Da jeg alligevel var i området, så kunne jeg også lige så godt køre forbi Niels Poulsen for at få behandlet mine egne knæ. Når jeg så alligevel var der, så følte jeg for at få tjekket MicMic. Det var vist en meget god indskydelse, for hun var spændt og øm i næsten hele kadaveret. 

MicMic var ovenud begejstret for at få lov at løbe agility - også selvom hun faktisk var øm 🙁

Jeg er så heldig, at jeg af og til kan få lov at låne en seng hist og pist på Sjælland, også selvom jeg har hundene med. Heldigvis, for Ninja er jeg pt nødt til at tage med for, at jeg kan passe hendes genoptræning. 

Tirsdag ville jeg meget gerne overnatte på Sjælland, da jeg onsdag morgen havde første dag på mit nye job. Jeg skal lige finde ud af, hvor lang tid jeg skal afsætte til at køre strækningen Haderslev-Søborg, og det var ikke på min første arbejdsdag, hvor jeg skulle indsamle erfaringer med det. Så var det lidt smartere at overnatte på Sjælland, så jeg ikke skulle køre over 250 km for at møde på job første dag. 

Morgenluftetur før første dag på job

Kom nu med de oplysninger om det nye job, er der nok nogen der nysgerrigt tænker. 

Måske husker nogen, at jeg i januar skrev om, at den virksomhed, som jeg har arbejdet for de sidste fire år nu er blevet solgt til en af markedets store spillere. 

Kort efter at overdragelsen var en realitet så havde jeg samtaler med deres HR chef og forskellige personer i ledelsen hos den nye ejer. Jeg synes, at vi sammen fandt en god løsning for os begge. 

De manglede nogle af mine kompetencer til at fylde et barselsvikariat ud. Jeg havde nogle nye områder, som jeg gerne ville prøve kræfter med. Sammen fandt vi en god ordning, som jeg er sikker på vil være til gavn for begge parter. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære virksomheden og mine mange nye kolleger endnu bedre at kende.

Det er ikke fordi virksomheden er ukendt for mig, for jeg har jo arbejdet i konkurrerende virksomheder i vaskeribranchen i over 20 år. Så jeg medbringer mange års brancheerfaring. 

I går tjekkede jeg så ind på første officielle arbejdsdag hos Berendsen i Søborg. Gennem overdragelsesperioden har jeg haft samarbejde med nogle af mine nye kolleger, mens jeg sikrede, at “mine” kunder blev afleveret på bedste facon. 

I mit nyt job skal jeg primært udføre opgaver i Produkt- og marketingsafdelingen. Jeg vil stadig have berøring til de offentlige udbud, hvilket også har været mit hovedområde de sidste 12 år. Men for første gang nogen sinde i mit arbejdsliv skal jeg ingen kundekontakt have. Det en lidt underligt tanke, men jeg kan tror godt, jeg kan finde mig til rette med det. Der er faktisk også fordele ved ikke at have kundekontakt. Så dem vil jeg minde mig selv om, hvis jeg pludselig savner det. Hvis jeg savner det for meget, så må det jo laves om på. 

Udover udbudsområdet får jeg også lov at prøve kræfter med marketingsopgaver, som jeg de seneste år er blevet mere og mere nysgerrig på. Fedt at få lov at teste det af. 

Sikke en dejlig velkomst

Nu har jeg haft to dage med masser af information og hilsen på nye kolleger. Jeg har følt mig overordentlig godt modtaget af mine nye kolleger. Lige nu sidde jeg og nyder den smukke buket, som jeg fik med hjem i dag. Meget betænksomt fik jeg først buketten i dag, hvor jeg skulle køre hjem og ikke i går, hvor jeg jo overnattede på Sjælland. 

I det hele taget følte jeg, at man havde gjort grundigt klar til en ny kollega med fælles morgenmad, velkomstbuket, nøglebrik, ny pc med opsætningen klar, et fastlagt intro-program osv. Alt sammen noget som får en til at føle sig ekstra velkommen, og ikke noget som nødvendigvis er en selvfølge i alle virksomheder. 

Den kommende tid kommer til at byde på en del ture til Sjælland, men der er også mulighed for at arbejde hjemmefra. Så det vil måske alligevel ikke adskille sig voldsomt fra mine tidligere jobs, hvor jeg også har haft en frihed til at udføre mine arbejdsopgaver sådan nogenlunde hvor og hvornår jeg ønskede det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *