Det nemmeste indkøb… næsten

Julen kommer jo ræsende over os hurtigere end forventet. Det er måske lidt det samme hvert år. På trods af at man sidder og åbner julekalender hver morgen sammen med Silas, så kan man alligevel føle sig helt snigløbet, når man tænker, at man faktisk har god tid, selvom man kan se at tallene på julekalenderen og kalenderlyset hastigt nærmer sig d. 24. dec.

Denne jul er bare ingen undtagelse på det område. Heller ikke selvom jeg havde hele to lækre julekalendre, som jeg skulle pakke op hver dag. Henrik havde givet mig Anton Berg kalender og på jobbet havde jeg vundet en julekalender fra Karamel Kompagniet.

Vi skal holde juleaften herhjemme og har inviteret hele familien 1. juledag. En af mine gode veninder er inviteret 2. juledag. Alt i alt, så kunne jeg hurtigt se, at der var meget, der skulle handles ind. Jeg blev faktisk helt træt ved tanken.

Løsning blev Bilka To Go. Lørdag og søndag planlagde vi maden og tastede varerne ind på app´en. Jeg skippede ordren afsted søndag eftermiddag, og så var den klar til at blive hentet i dag efter kl 14.

En nem løsning og så kunne vi tillade os at hygge rundt sammen nede i vores julepyntede Haderslev. Og vi behøvede ikke at stresse over dagens kontrolbesøg på Skejby.

Det hele er pakket og klar… eller næsten det hele

Ialt53 varer ville så være pakket sirligt i poser. Klar til at blive puttet ind i bilen. Her var det ekstra nemt, for jeg sendte nemlig min far ind forbi Bilka i Vejle på hans vej herned. Man triller bare lige hen til skærmen og taster ordregiverens mobilnummer, så kan man læse på displayet, hvilken bane man skal køre hen i. I løbet af få minutter bringes alle ens varer ud til bilen. Det var dælme nemt. Det koster kr. 29 i pakkeservice incl poser. Jeg kunne ellers nemt speed-impulskøbe for langt mere, hvis jeg skulle have samlet varerne sammen selv.

Poserne med varer, pakket i hver deres kategori fra varehuset

Hen på eftermiddagen ankom min far så med alle varerne, julegaver og juletræet. Så burde det hele jo være så fint! Men nej ikke helt. Nogle af varerne var udsolgt. Et par stykker af dem var erstattet med andre varer til samme pris, som de bestilte, men vaniljestænger og limefrugter var ikke erstattet af andre varer, så det manglede vi altså.

Indkøbet tjekkes af med bon

Efter at have pyntet juletræet og spist aftensmad, så måtte jeg lige runde den lokale Føtex og hente manglerne. Det var faktisk ret irriterende, men meget nemmere end at skulle gå og jagte de 53 varer og komme hjem og mangle halvdelen af dem, fordi jeg måske var kommet til at gå og glo på noget andet i supermarkedet.

Den nyeste og personlig julekugle

Vi dør i hvert fald ikke af sult de kommende dage, og nu kan julen faktisk bare komme an.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *