Ferieopvarmning

Tiden flyver afsted. Hele ferien er nu afviklet, men inden den gik igang, så tog vi lige en forsmag på ferieoplevelserne med en weekend på Sjælland. Det er nu fire uger siden

Jeg havde booket en behandling hos Tove Due til MicMic. Det er ikke let at få tider og slet ikke, hvis det skal være vest for Storebælt, så jeg tog turen til Mørkøv.

Jeg er blevet meget nysgerrig på hendes behandlingsform (primært akupunktur) og har oplevet en god effekt til Ninja, som har døjet med en kronisk inflammation ved udspringet til sin lægmuskel. Men det er en anden snak – både med hundene og min nysgerrighed.

TikTok studerer hestene hos Tove Due, men vi venter

Jeg har nogle skønne venner, som jeg har lært at kende gennem mit job. Jeg har kendt demi mange år nu efterhånden er vi bare blevet venner og ikke kun samarbejdspartner. Gennem flere år har jeg overnattet hos dem, når jeg har været på Sjælland. De har hørt en del om Henrik og Silas. Henrik har de aldrig mødt, men Silas har jeg haft med derover i en ferie en gang.

Vi blander aldrig arbejde ind i venskabet. Men jeg kan godt ringe dem op kl 10 og så taler vi arbejdsrelateret, selvom vi egentlig har siddet sammen hele den foregående aften, men der havde vi jo fri og var bare venner.

Fredag eftermiddag trillede vi til Sjælland og efter behandlingen hos Tove Due, kørte vi hjem til dem i Gershøj ved Roskilde Fjord.

Hundene aftenhygger i haven. Man klager ikke over udsigten, vel?

Vi havde forinden talt om, at vi skulle ud at sejle i deres båd og ellers var der ingen planer. Vejret havde været fremragende hele ugen op til. Men det ændrede sig da lige fredag. Sådan er det sjovt nok tit, når jeg kommer til Gershøj. Det er egentlig underligt at hundene og jeg stadig er velkomne.

Lørdag pissede det bare ned det meste af dagen, så mine ideer om Ledreborg, Sagnlandet osv blev bare pakket væk og vekslet til en gåtur i en lidt smattet skov og et spil poker med venner. Det var i øvrigt mig der vandt!

Sheltierne var lidt trætte efter traveturen

Vennerne havde lovet Silas en is. Jeg var naturligvis ikke svær at overtale til det trip. Turen gik til Munkholmbroen. Forinden var vi kommet til at snakke om el-bil og vennerne synes, at jeg skulle have lov at køre turen i deres MG el-bil.

Is er mere overskueligt end el-bil

Det der elbilhalløj blev jeg da lidt hooket på, men elbil, langdistancer, campingvogn, stor rummelighed i bilen til 4 hunde, en rimelig pris… Alle de fine ord sammen passer ikke helt sammen med el-bil.

Søndag var det fint vejr, men noget vindstille. Men vi kom da ud at sejle. De bor helt ned til fjorden, så det var let og hurtigt at komme ud på vandet. Vi sejlede ud på Fjorden og vi fandt et sted rimelig tæt ved kysten, hvor vi kunne kaste anker og hoppe i vandet.

Sejler Silas

Vandet var bare lækkert og Silas var supersej til at hoppe i og pjatte rundt i vandet. Han kommer dog ofte til at fryse lidt hurtigt pga sin lidt “ringe foderstand”.

Vandet var toplækkert

Vi sejlede retur til Gershøj og nød det smukke sommervejr i haven, inden vi trillede retur mod Haderslev til aften. Vi fik prøvet at sejle. Det var meget hyggeligt, men er ikke lige klar til at købe vores egen båd. Henrik sejlede båden retur til Gershøj, og var ikke fristet til gå ud at købe selv.

Der var hele tiden et sejl og en bom eller noget der skulle rykkes og flyttes osv. Det var ingen loppetjans. Ja jeg sad bare og nød vejret og solen, mens mændene sejlede båden.

Hjemme ventede en lille uges tid med arbejde inden sommerferien rigtig kunne begynde. Men det her føltes som en lille miniferie, og jeg synes at det var fedt, at familien og vennerne nu også fik mødt hinanden. Nu ved begge parter, hvem det er jeg snakker om, når jeg taler om familien eller vennerne i Gershøj. Og når begge hold er så fremragende mennesker, så er det bare fedt, at alle klinger sammen. Jeg nød weekenden big time og så var der fornyet energi på batterierne til et par arbejdsdage mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *