Positiv

Det ville næsten være overnaivt at tro, at man kunne gå fri for at blive smittet med Corvid 19. Smittetallene eksploderer, og det hele virker sgu noget surrealistisk. Lidt som en dårlig film.

Der har været smitte på Silas´ skole og også i hans klasse. Jeg har haft et par kolleger, der har været smittet tilbage i december.

Jeg er gået fra at sidde og arbejde hjemme de meste af to år, til nu pludselig at bruge rigtig meget tid på landevejene og komme ud og besøge kunder. Jeg forsøger at passe på mig selv efter bedste evne, og har gerne ville undgå smitten, men tænkt at det nok også kom til mig før eller siden.

Men det var faktisk ikke mig, der bragte Corona ind i huset. Egentlig er det helt ligegyldigt, hvem der tog det med hjem, for som sagt så kom det nok til os før eller siden.

Tirsdag morgen testede Henrik positiv og blev placeret på gæsteværelset. Jeg aflyste ugens møder, og Silas og jeg kørte ned og blev testet. Vi var dog begge negative, men som nærkontakter gik vi i selvisolation.

Onsdag op af dagen begynder jeg at blive lidt snottet og bliver måske bare lidt tung i hovedet. Onsdag aften tager jeg en hjemmetest, der viser positiv. Torsdag morgen stiller jeg mig i kviktestkøen, som bekræfter hjemmetesten.

Silas er pt ikke testet positiv, men både han og jeg har været til PCR test i formiddags, men venter på svaret. Hjemmetesten fra i går viste negativ for Silas, men da han også har lidt halskriller og hovedpine i går, så forventer jeg faktisk også at han er positiv. Han trives nu meget fint i selskab med sin pc nede på værelset, så det er lettest så vidt muligt at isolere ham, men jeg tror nu PCR testen for ham er positiv.

Henrik har vist redet det værste af, og var ikke synderligt mærket af det. Hovedpine og “forkølelse”. Jeg ved ikke, hvor i processen jeg er, men jeg fik en noget forstyrret nattesøvn i nat pga hoste. Nå ja, så snotter jeg lidt og føler mig somme tider lidt “tung”.

Jeg føler mig rimelig rolig, men jeg undrer mig faktisk noget over f.eks smittestop-app´ en. Jeg har ikke fået notifikation på Henriks indberetning om at han var positiv, og vi må da siges at være nærkontakter. Jeg har i øvrigt aldrig nogen sinde fået en notifikation fra app´ en, der står som aktiv hele tiden.

Hvis man har en positiv kviktest, så kan man få en “akut” PCR-tid, har jeg ladet mig fortælle. Man skal bare bruge et rekvisitionsnummer eller ringe til Smitteopsporingen. Jeg har aldrig fået et rekvisionsnummer, og da jeg åbnede svaret fra carelink, så kunne jeg ikke komme ind på det link, der var på siden. Nu havde jeg alligevel på forhånd bestilt PCR test (fordi både Silas og jeg er nærkontakter til Henrik), så jeg gad ikke bakse med at sidde i en telefonkø for at få en testtid 15 timer tidligere. Testresultaterne var nok alligevel de samme, og der er jo mega run på lige nu med 40.000 smittede om dagen.

Så nu er familien spærret inde. Det har vi for så vidt jo prøvet før, men alligevel så er det nu man drømmer om kager, slik og en masse ting fra div. butikker, som man ikke kan besøge. Hurra for Rema 1000s indkøbstjeneste Vigo, så kan vi da være heldige at få handlet ind.

En portion vafler kan man vel altid lige bakse sammen

Vi kan dog snige os ned på stranden, for den har man alligevel altid for sig selv.

Hvad med Silas? Jeg ved at mange af mine læsere bekymrer sig om Silas og Corona. Ligesom vi også gjorde meget det første års tid af pandemien.

Han er naturligvis vaccineret, og corona har også ramt andre børn med cystisk fibrose, uden at det har ikke givet anledning til indlæggelser eller komplicerede forløb, så ud fra det, så tager vi det rimelig roligt. Silas plejer egentlig heller ikke rigtig at suge diverse vira til sig. Ja man tør næsten ikke skrive det….. Men vi forventer ingen komplikationer for ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *