Ugens billede – uge 14

Billedet er fra en skøn aftentur på Vester Lyng Strand på Nordvestsjælland. Det var vores USA-tur, som blev “vekslet” til en dejlig tur i et af Foreningen Cancerramte Børns sommerhuse.

Det var en fantastisk dejlig uge, hvor vi bare hyggede os og var sammen. Ikke mindst nød jeg at være sammen med begge mine dejlige drenge. Grundet indlæggelser med Silas – og Tobias´ badmintonstævner, så har jeg ikke set meget til Tobias den sidste måneds tid.

Det kan godt lyde som et lidt fladt bytte, og det var jo ikke det samme som New York, men det var intenst, afslappende og hyggeligt på en måde, som USA-turen nok ikke kunne matche. Så for mig var det ikke en “sølle” erstatning, men faktisk en superdejlig uge (og det synes hele familien heldigvis)

En tanke om “Ugens billede – uge 14”

  1. Jeg er bare så vild med det billede. Sikke en stemning der er på det.
    Dejligt at i havde en god tur og at hele familien var samlet og hyggede sig:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *