Ugens billede – uge 35

Silas har bare en fantastisk alder lige nu. Hvor er han bare sjov, og allerede nu er han sådan lidt spejlagtig. Man skal passe på, hvad man gør, for der kan hurtigt komme en efterligning. Og der er ting, som man hellere vil have, at han efterligner end andre.

Lige nu giver han den som “bamsedomptør”, og jeg kan godt se “den lille hundetræner” i ham. Den del glæder mig nu, for han deler masser af “dygtiii” ud til bamsen, så det antager jeg, at jeg også gør.

Det gjorde han også, da han var ved at lære sin bamse “gode” toiletmanérer. Jeg måtte godt nok grine, da han klaskede bamsens hoved ned i potte-toilettet, så den fik brættet i nakken. Det blev efterfulgt af et “dygtiii”

2 tanker om “Ugens billede – uge 35”

 1. Ja, som at se og høre sig selv….lærerigt, ikke ? Og han er jo en dejlig kvik dreng, der hurtigt tager ved lære !
  Jeg havde egentlig gang i en længere kommentar til dit fredags-indlæg, for det gjorde sådan et indtryk på mig. Men gæt hvem der absolut ikke kunne få ro til at gøre det færdigt. Og så blev mor sur….og slukkede for computeren.
  Men du har så meget ret i det, du skrev. Vi kender det lige nøjagtigt. Og jeg tror da også, I tackler dette så naturligt, at Silas føler, at sådan er det bare.
  Det er jo ikke børnene der har fordomme, men de viksne.
  Og hvor det glæder mig, hvis det lykkes for jer, at få Silas i børnehave ude hos jer selv. Det vil være så godt for ham med kammerater i området.
  Ja, jeg har købt ved CC – over tlf, fordi den ikke var på nettet til tilbudsprisen. Men stod som udsolgt. Men du kan tro, jeg havde dig i tankerne….jeg har ikke glemt det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *