Der er altid noget at glæde sig til….

Nogen gange hører man bare nogle guldkorn, som går rent ind. De fleste gange går de desværre kun rent ind for en kort periode, men overskriften til dette indlæg har nu siddet fast i et par måneder, så jeg tror og håber, at det er kommet for at blive.

Det stammer fra et indlæg som forstanderen på Tobias´ efterskole holdt engang i efteråret, hvor jeg var til forældreaften. Eller det vil sige, det stammer faktisk fra hans farmor, som levede efter disse ord, og som han sagde, så var hun et umådelig positivt menneske.

Ganske tit popper ordene op i hovedet på mig, og jeg scanner hurtigt lige aftaler, udsigter og planer i hovedet og finder lynhurtigt noget, som jeg ser frem til med forventningens glæde. Det behøver ikke at være stort. Dvs livet behøver ikke at være den rene elendighed, bare fordi man ikke lige har booket en rejse til Hawaii. Jeg kan nøjes med at glæde mig til næste gangs agilitytræning, weekendbesøg af Tobias, at samle puslespil med Silas eller besøg af en god veninde. Det giver bare så meget mere energi at fokusere på de positive ting i livet, og det er så ligegyldigt om de er store eller små.

2 tanker om “Der er altid noget at glæde sig til….”

  1. Det er så sandt så sandt.
    Jeg synes også man skal leve i nuet, være glad for det man har og kan, og så lade være med at være misundelig på det andre gør. Ser man posetivt på livet, bliver det hele lidt nemmere, selvom det ikke løser alle problemer.

    Ha en dejlig weekend

  2. Nemlig Berit. Det eneste "dyre" øjeblik jeg mindes med glæde er købet af farmen, ellers er de andre glædelige momenter i mit liv "simple" minder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *