Silas 4 år

Silas havde fødselsdag, da vi var i sommerhus, og jeg tror det var dejligt at blive fejret med friskbagte boller og fødselsdagssang.

Han fik Lego, tegneblok, farver og et puslespil med 100 brikker. Puslespillet samlede han i øvrigt, da vi kom hjem, og lagde de 99 brikker uden hjælp. Imponerende! Vi kalder ham Kongen af Puslespil.

Vi var rigtig heldige med vejret og listede ned til stranden og troede vel egentlig ikke, at vejret var så godt, som det viste sig at være. For strandturen startede med fuldt påklædte unger, men sluttede med badende børn.

På vej til vandet
Badevejr for ungerne

Silas havde kun et ønske for sin fødselsdag, og det var en kage med chokoladeknapper, vingummi og lys. Så naturligvis fik han, hvad han bestilte.

Silas puster lys ud

Vi nød eftermiddagskaffen med den tilhørende kage på terrassen.

Terrasse-hygge
  

Resten af eftermiddagen tilbragte vi på legepladsen ved Sønderby Strand Camping. Det var et kæmpe hit for både store og små. Der er ingen tvivl om, at vi alle hyggede os.

Et af de store legebørn på legepladsen

De små hygger med leg på “skib” på legepladsen,
mens de voksne nyder en kold øl på bænken

Min pjattede teenager, der absolut skulle posere foran
denne smukke blomsterport med Fjorden bag…
Fik aldrig det billede jeg ville have haft,
men det her er da nok også sjovere

Da jeg om aftenen tænkte på dagen, så var jeg overbevist om, at det havde været en fantastisk fødselsdag for en knøs på 4 år. Jeg selv fatter ikke, at vores lille solstråle allerede er 4 år.

2 tanker om “Silas 4 år”

  1. Tillykke med Silas og nej jeg fatter heller ikke at han allerede er 4 år…tiden går hurtigt uden at vi dog bliver ældre 😉
    Det ser ud til at have været en dejlig dag med skønt vejr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *