Sommervarme og hunde

Det er godt nok hot for mennesker og dyr i de her dage. Vejret er så fantastisk, men man skal lige være obs på sine hunde (og sig selv).

Mens Silas var til svømning onsdag trænede jeg lidt lydighed med Fuji udenfor. Der var steder, hvor jeg kunne gå og stå i skyggen og træne, og jeg gik også lidt fri ved fod på plænen.

Jeg lærer godt nok mine hunde at drikke på kommando/opfordring, men nogen gange synes jeg ikke, at de drikker så helhjertet, som jeg kunne ønske. Det er ikke altid, at jeg lige har FitDog med til at tilsætte vandet, som jeg ellers bruger til stævner og træning. Nogen gange kommer man til at træne sådan lidt mere spontant end andre, og så er det godt, at der er andre tricks, når man nu kun har det rene vand at byde på.

Fuji får vædske

Så bruger jeg metoden som vist i denne video. Holder en buet håndflade med en godbid lidt under vandoverfladen. Hunden behøver ikke at få snuden helt under vand for at få fat i godbidden, og som refleks kan du se, at Fuji “tømmer” min hånd for vand i sit forsøg på at få fat på godbidden. Der ryger en hel del vand ned på den konto.

Solrig bane om dagen, men træerne skygger om aftenen

Agility synes jeg er svært at træne, når vi har omkring 25 grader, men så glæder jeg mig over at have en stor plæne med agilityredskaber lige udenfor døren, og at det er lyst længe, så man kan træne efter kl 21.30, hvor temperaturen er dalet nogle grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *