Vi prøver noget andet næste gang

I dag skinnede solen. Det har den ellers ikke gjort meget i år. Og den skinnede hele dagen. Så måtte vi hellere tage på en lille udflugt med kaffe-kage-arrangement og gåtur i naturen.

Vores ellers ret så faste sted, Kalvø Badehotel, er desværre lukket, så det var ikke en mulighed. Andre lokale ideer måtte vi også droppe, da der var sæsonlukket. Så vi måtte jo komme på noget andet.

Google maps. Søgning på steder med en kaffekop-ikon. Vi fandt Krusmølle. Traditionelt julemarkedsted. Jeg havde aldrig været der før, men det så da ud til at ligge ved skoven og tæt ved vandet. 30 min kørsel. Vi satte kursen.

Cafeen på Krusmølle. Masser af gamle ting og sager rundt omkring de gamle møbler.

Den lille café var virkelig speciel på Krusmølle var meget specielt indrettet med masser af gamle ting og ikke mindst masser af gamle bøger og ugeblade. Det var faktisk ret underholdende.

Gamle blade og bøger til fri afbenyttelse

Tjek f.eks denne madplan fra 1955. Det var fra dengang, hvor man fik 2 retter til middag. Og sikke nogle retter.

Madplan fra Alt For Damerne, 1955

For at komme ud at gå en ordentlig tur, som ikke var noget slingren rundt af blinde skovstier, så spurgte jeg damen i den fin brugskunstbutik på førstesalen, hvilke ruter hun kunne anbefale for en gåtur.

Vi fulgte hendes vejvisning. Lad mig konstatere, at hun og jeg ikke har samme opfattelse af en god gåtur. Der var alt for meget asfalt vej (landevej).

Selvom man går på en asfaltvej, kan man da godt have noget pænt at kigge på.

Det som skulle have været toppen af kransekagen: En tur ved vandet blev meget kort, da et bredt vandløb inde fra landet havde udløb ved stranden, og der kunne vi ikke komme over. Så var det op og gå langs asfaltvejen igen.

Turen langs vandet blev desværre ikke mange hundrede meter lang

Næste gang, så tror jeg da nok lige at vi kører til Hotel Munkebjerg og får vores kaffe og kage. Der ved vi nemlig at der er lækre lufteture uden skyggen af asfalt og biler med 80-100 km/t.

Men en gang i mellem skal man prøve noget nyt. Nogen gange er det godt og andre gange lidt en fuser.

2 tanker om “Vi prøver noget andet næste gang”

  1. Skibelund Krat, Skamlingsbanken og Marielundskoven (med orienteringsposter) kan også anbefales – eller vores meget lokale afmærkede tur ved Børup Sande og Hagenør samt Damgård med vindmølle . ‘Cafeen’ har agilityrdskaber i haven eller Hotel Kolding Fjords og Trapholts cafeer er i nærheden….

    1. Tak for gode input Anne 🙂
      Jeg havde også tænkt på Skamlingsbanken, men nu prøvede vi noget andet. Nu har jeg noget at kigge på næste gang, vi skal på søndagstur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *