Dogz-DK Ambassadør

I nogle år har jeg været ambassadør for Dogz DK. Det er et samarbejde, som jeg er rigtig glad for. Jeg er også glad for at det fortsætter ind i 2020.

Jeg er super glad for det, fordi Sara, som har Dogz DK køber nogle rigtig lækre kvalitetsting hjem til sin shop. Masser af lækre ting til sportshunden, og ikke mindst til hundesportsudøveren.

Mellem jul og nytår dukkede en lækker julegave op fra Dogz DK. Faktisk en vanvittig lækker julegave.

Sikke en skøn pakke

Der var blandet andet dejlig varmt tøj til mig i pakken, så jeg ikke skal fryse. Nye lækre agilitysko, der er så fjerlette, at de nærmest røg over skulderen, da jeg skulle tage dem ud af kassen.

Et nyt beklædningsstykke for mig var termonederdelen. Jeg har nok været sådan “jeg-ved-sgu-ikke-rigtig” omkring termonederdele. Men den skulle da prøves og have en kvalificeret chance.

Jeg skulle undervise hele dagen i Viborg her i starten af januar, og jeg havde et større tøjlager med, så jeg ikke kom til at fryse. Da jeg synes, at mine ben var lidt kolde, hoppede jeg i nederdelen (dejligt ikke at skulle bøvle med at tage sko af og på)

Lad mig bare sige, at den gjorde sit job overraskende godt. Mine ben var dejlig varme resten af dagen, og jeg var i hallen 9-19.

Super outfit til strandtur

Et par dage efter var jeg en tur ved stranden. Jeg gad ikke stå med mine overtræksbukser, så da jeg kom ned til stranden trak jeg bare nederdelen ud over mine bukser. Det fungerede også helt fint. Nogen gange skal man bare prøve tingene for at blive overbevist.

Hundene har også godkendt det nye legetøj fra Dogscraft. Elastikhåndtag er praktisk, når man har en hund, der virkelig trækker igennem.

Legetøjet fra Dogscraft har en elastisk ring. Det er meget praktisk med noget elastisk at holde i for hundeføreren, når man skal lege trækkeleg med en hund, der trækker voldsomt. Fuji er meget meget voldsom når hun trækker, og så aflaster elastikken arme og skuldre.

Jeg giver stort set altid tørrede natursnacks til mine hunde. Så det var dejligt at få en pose blandet med i julegaven.

Det kan tilsyneladende være meget svært at vente på at “damen” afleverer de der snacks

Nu går jeg sæsonen i møde med nyt lækkert tøj, nye sko, legetøj og snacks til hundene. Ja altså snacksene er nok væk inden sæsonen går igang, for dem er hundene ret pjattede med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *