Ninja – Rally Øvet Mester

For en gangs skyld meldte jeg til i god tid til et rallystævne. Og det var så fikst, for det var i Hangar 17, som kun ligger 7 km fra min far. Allerede der vidste jeg, at den tur ville være en slags jackpot, ikke med forventning om resultater, men fordi jeg godt kan lide effektivitet og optimering og her gik logistik og aktiviteter op i en højere enhed. 

Ikke mindst fordi jeg fredag eftermiddag havde en 1-2-1 samtale med min chef på kontoret i Hedensted. Med tidens høje brændstofpriser, så kan man vist godt optimere lidt på sin kørsel, og når firmaet betaler turen Hedensted tur/retur, så er det også et kæmpe plus. 

Så jeg tog alle hundene med i bilen og kørte nordpå. Klarede opgaverne på kontoret fredag eftermiddag, inden jeg kørte hjem til min far med kage fra Det Gyldne Brød i Lystrup.

Det var så fint vejr og det lykkedes også lige at få indlagt en times gåtur med min gode gamle veninde Janne. Mega lækkert.

Min far havde inviteret mig ud at spise på Bag Søjlen i Rønde. Egentlig havde han lokket med stuvet hvidkål og frikadeller, men hans ryg havde ikke lyst til at stå og lave mad, og så havde han måske også en kærlig undskyldning for at invitere mig ud at spise. Min far er ellers ret god til det gamle danske køkken, men Bag Søjlen lavede også udmærket mad.

Jeg var vildt træt og gik (for mig) tidligt i seng. Det var måske derfor jeg vågnede (alt for) tidligt næste morgen. Hele ugen er jeg vågnet inden alarmen på mobilen er gået i gang. I stedet for at ligge i sengen og padle på mobilen, kørte jeg ud for at gå en lækker morgentur med hundene.

Det blev også til et besøg hos min mor på kirkegården, hvor kirkeklokkerne under mit besøg ringede solen op til en dag med en flot blå himmel. Jeg tog rundstykker med hjem til min far, og der var fin tid til at spise morgenmad sammen, inden jeg skulle afsted til rallyprøve.

Et kort og morgenfriskt besøg hos min mor

Ude i Hangaren fandt jeg ud af, at jeg skulle starte klassen. Det stressede mig lige lidt, selvom jeg var der i god tid (hvilket måske ikke ligefrem kan siges at være min normale stil). Ninja nærmer sig med hastige skridt 12 år, og jeg synes, at det er vigtigt at få varmet hendes led op og bevæget hende godt igennem, inden jeg går i ringen.

Men men jeg nåede skam det hele. Banen var super god. Den kunne jeg godt lide. Vi gik faktisk også en helt fin tur på banen. En enkelt øvelse måtte jeg tage om, så var der en skæv position og endelig så var Ninja rigelig snaksalig rundt på banen. Det gav i alt et fratræk på 6 point.

Med vores 94 point blev vi nr. 7 ud af ca 26 ekvipager og fik samtidig vores sidste oprykning og kan nu kalde Ninja for Rally Øvet Mester. Jeg har stadig meget at lære, og brugte en masse tid på at stå og suge til mig ved ringsiden og lytte til dommerens tilbagemeldinger. Det har jeg ikke tidligere haft overskud til, men der er jeg nået til nu.

RØM RBM DKAGCH DKSPCH S(Hopp)AGCH Border Treasure B My Ninja

De andre hunde var blevet hjemme hos min far, så turen gik tilbage til Kolind for at hente dem og hygge lidt mere med min far. Vi så lidt Crufts og gik en tur i det flotte vejr, inden turen gik hjemover igen.

Og selvom jeg havde fået så meget ud af weekendens første døgn, så var der jo stadig en lørdag aften og søndag, der var klar til at blive brugt. Det er lige sådan et puslespil, som jeg elsker at “lægge”. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *