Efterårsferiens sidste dag – Ny perle besøgt

I 18 år har jeg boet i det sønderjyske. Mange gange har jeg passeret Genner Hoel/Pandekagehuset på hovedvejen mellem Haderslev og Aabenraa.

Lige der! På 170´eren lidt nord for Aabenraa

Men jeg har aldrig besøgt det der pandekagehus, som jeg faktisk har hørt meget om. Det er slet slet ikke, fordi jeg ikke kan lide pandekager. Det er bare, fordi det aldrig er blevet til mere end tanken om, at “det skal vi da huske at prøve”.

Der ligger en stor skov bag Pandekagehuset, men der har jeg heller aldrig stukket næsen ind. Men i dag skulle det være anderledes. Det var Pandekagehusets sidste åbningsdag i 2018. (De åbner igen til påske)

I Pandekagehuset

Min far havde været på besøg siden onsdag, og han havde altså knoklet så ihærdigt med pudsearbejde i vores badeværelse. Så vi besluttede at holde eftermiddagen fri fra div. husprojekter og hygge sammen med min far og hinanden, indtil min far tog retur til Djursland.

Min flittige og altid hjælpsomme far

Først fik vi pandekager inde på Pandekagehuset. Kæmpe store pandekager med kødfyld. Vi blev alle stopmætte og de smagte dejligt. Tjek lige billedet. Det er jo helt tosset så store, de er. Jeg spiste ikke noget resten af dagen.

Efter at have spist så vi var ved at sprække, gik vi en tur i skoven bagved. Ud over at det er en fantastisk skov at gå tur i, så er der også andre aktiviteter i skoven. Der er klatrepark med flere klatrebaner og svævebaner. Vi har nogen gange talt om den som en mulighed for fælles aktivitet i familien, men så er det lige som gledet i baggrunden.

Lidt fra klatreparken

Banerne så faktisk fede og udfordrende ud, for os som lider lidt af højdeskræk. Terrænnet var også interessant. Så jeg tror det er noget, som vi må prøve kræfter med næste år.

Hundene ELSKER min far

I dag nøjedes vi bare med at gå en tur i skoven. Vi fandt ud af, at det faktisk var en rigtig lækker skov med nogle skønne ruter ud mod Løjt eller ned mod Kalvø.

Et billede af min trio måtte der jo også lige tages i skoven

Vi var ret enige om, at der skulle vi tilbage til en anden dag og gå en tur igen og udforske nogle af de spændende ruter.

Silas fik også frisk luft

Jeg synes, at det er så fedt at opdage nye perler i ens nærområde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *