Så tynd og afkræftet

Vi er stadig indlagt i Kolding og skal nok forvente at være det den næste uges tid. Der er nu kommet rimelig styr på Silas´ vejrtrækning, men han kan stadig ikke rigtig undvære ilt, når han sover.
Men et er vejrtrækning, noget andet er vægten. Igår vejede han 7440 g og i morges vejede han pludselig sølle 7260. Det går bare slet ikke. Normalvægten for ham er 7800-8000 (hvilket også er alt for lidt) og sådan har hans vægt været i snart 8 måneder. Så procentvis er det jo et voldsomt vægttab, og han er også tydelig afpillet og afkræftet.

Silas imorges – jeg kan ikke forestille mig, at man kan blive ret meget tyndere

Han er afkræftet og ligger det meste af tiden bare og kigger ud i luften. Nu fik vi endelig lægerne til at se, at det altså ikke dur for Silas, at blive tyndere og eftersom han ikke rigtig havde noget appetit, så var det jo også svært at hjælpe ham den vej.

Hen under aften fik han så lagt en sonde, og det gjorde ondt på mig, at skulle kaste håndklædet i ringen på Silas´ vegne mht at spise, men jeg er helt sikker på at det er nødvendigt for at få ham til hægterne igen.

Kolding Sygehus har nu igangsat en masse undersøgelser for ernæringsforstyrrelser og for Cystisk Fibrose. Disse undersøgelser kunne OUH sagtens have påbegyndt for 5 uger siden. Imens de prøver tages, venter vi stadig på, at Silas skal blive klar til en narkose, så vi kan få taget den biopsi for Cøliaki/gluten intolerans, og det ser ud til at indlæggelsen også vil vare den kommende uge.

2 tanker om “Så tynd og afkræftet”

  1. Hold da op hvor er han tynd!! Dejligt at der nu bliver gjort noget nu for at han skal tage på. Puha det er godt nok nogle store og alvorlige ting han skal undersøges for. Jeg håber så meget for jer at de snart finder ud af hvad det er han fejler så han kan få den rette behandling. Kæmpe knus og tanker herfra.

  2. Det er svært at sige meget til situationen, men hvor er det dog dejligt, at der nu tages hul på undersøgelserne…tænker meget på jer og det i skal gennemgå.
    Men dejligt at se, at du trods alt, fik kigget forbi Middelfart i går.
    Ønsker og håber det bedste for jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *