1. søndag i advent

Bare rolig eller glæd jer ikke for tidligt (det kommer an på ens forhold til julen). Der kommer nok ikke et indlæg om hver søndag i advent, for det der med julen går jeg ikke så højt op i. Men jeg synes, det er en hyggelig tid, og jeg nyder at være sammen med min familie.  

Min lidt anderledes juledekoration

Men ellers dyrker jeg ikke julen. Jeg bager ikke julekager (jeg bager faktisk ret sjældent noget som helst), og jeg bliver ikke i bedre julehumør af at høre julemusik. Mit hjem er ikke hængt til i nisser og juletingel-tangel. Sandheden er, at jeg er lidt af et rodehoved, og julepynt bidrager nok mere til rod end til hygge i vores hjem.
Meeen jeg kan rigtig godt lide levende lys og juledekorationer. Jeg kan godt lide æbleskiver og gløgg, men julefrokoster med snaps og fulde mennesker (mest sidstnævnte) siger mig intet, og jeg melder som regel fra. Så ved mine bloglæsere nogenlunde, hvordan jeg har det med julen.

Bofællesskabet Fælleshave i julelys

Jeg boede i bofællesskab sammen med 15 andre familier fra 2000-2007, og den bedste tradition vi havde der, var klart “julestuen”. Det er altid første søndag i advent, og der pyntes fælleshuset op, og man kan hver især lave dekorationer og adventskranse. Efter et par timers fletten, klippen og klistren så serveres der hjemmelavet gløgg og opvarmede æbleskiver. Selvom vi flyttede for tre år siden, så “snyder” jeg mig alligevel med, hvis det kan lade sig gøre.

Julehygge i fælleshuset

Jeg nyder at være gæst i mit gamle “hjem” og gense mine gamle bofæller. Silas, Henrik og jeg var afsted igår, og mens Silas og Henrik ikke var helt så juleproduktive,så fik jeg da kreeret en adventsdekoration og en juledekoration.

Min adventsdekoration

En lidt mere ordinær juledekoration

Nå ja, og for at det ikke skal være løgn, så har jeg jo glemt at nævne en af mine julerier. Jeg deltager jo en pakkekalender med et par kortpiger. Jeg har sendt 6 pakker til 4 andre kortpiger, og modtager så 24 pakker med div. kortmaterialer. Dem glæder jeg mig da meget til at åbne og se, hvad jeg kan få ud af.

Plejer forresten at blogge hver dag i dec. på min kortblog, men de første dage i dec. er besat af aktiviteter “ude”, som ikke lige indbefatter kortmageri, så vi når nok hen til d. 5. dec, før der kommer et blogindlæg på den blog i dec.

En tanke om “1. søndag i advent”

  1. Sikke nogle flotte dekorationer du har lavet..lidt er også godt 🙂
    Indrømmet jeg havde nu heller ikke set dig som en julehygge,bage, konfekt type :))
    Vi snakkes lige ved ang d. 11 dec 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *