15 år er gået…..

Siden jeg havde første arbejdsdag i det firma, som jeg stadig arbejder for. Imponerende, skræmmende eller hvad der nu kan dække det.

Jeg har dog ikke haft den samme stilling i alle 15 år, men har arbejdet med kundekontakt og/eller salg i alle årene. Tilmed har jeg heller ikke bare arbejdet i den samme afdeling, så jeg har da flyttet mig lidt siden den janaurdag i 1996 (alene årstallet ser oldnordisk ud…..)

Fordelen ved de mange år på bagen er jo, at man kender rigtig meget til organisationen og har det meste af ens arbejdsområde liggende på rygraden. Da jeg gennem mere end de sidste 10 år kun har arbejdet med salg til den offentlige sektor, så har udviklingen i vores samfund (og i særdeleshed i lovgivningen for offentlig indkøb) sørget for afvekslinger og udfordringer.

Nå jeg ville også bare lige dele min “standhaftighed” med jer……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *