Det er jo bare en bil….

Men alligevel har jeg glædet mig som et lille barn til juleaften til den dag, som så viste sig at blive i dag.

Jeg har ikke glædet mig så meget til at få en ny bil, siden jeg fik en længe ønsket spritny C-Max i dec 2006. Den var jeg nødt til at bytte væk til en kollega for at få en bil på hvide plader. Så nu har jeg kørt hånd i hånd 170.000 km med den blå Focus, som var lidt et tvangsægteskab (men ikke mere tvang end jeg sagtens kunne have fundet på at vælge en Ford igen)

Nu var den blå så 260.000 km “gammel” og ret udtjent, og jeg kunne få lov at bestille en ny firmabil. Firmaet har endelig fået en lidt mere medarbejdervenlig bilpolitik, så der pludselig også var en del biler at vælge i mellem. Hurra for medbestemmelse!

Jeg har kigget, målt, prøvekørt og læst, og så faldt min kærlighed på en Toyota Verso. Ih hvor skønt at kunne vælge mærke, model og farve. Da jeg kører ca 70.000 km om året, så er jeg ikke helt ligeglad med, hvilken bil jeg kører i – eller rettere, hvad den kan og ikke kan – og hvordan jeg sidder.

Ja, her er dyret så.
Silas har sat sig godt til rette

Så nu glæder jeg mig til at få komforten ved atter at sidde lidt højere samt at kunne høre lydbøger fra MP3 filer (ja, det kan faktisk være meget vigtigt, når man kører laaange ture af 3 timers varighed, man kan få spat af div. radiostationer). Dertil har jeg så også fået integreret navigation, 5 sæder der kan lægges ned med et snup-tag med et stort plant bagagerum til resultat, bakkamera og masser af lækre herligheder.

Mændene læser dagens nyheder og aktiekurser,
mens jeg bliver instrueret i alle funktionerne i den nye bil

Jeg har kørt under 150 km i den nye bil og allerede testet bremserne to gange. En medtrafikant på E45 lavede en rigtig “spændende” fletning på tværs af sporene ved en afkørsel. Hjemme i Haderslev hoppede en bil ud fra en port lige foran mig. Ja, så vi har også testet at selerne fungerer. Nu glæder mig bare til køreture uden test af sikkerhedsudstyret i bilen.

2 tanker om “Det er jo bare en bil….”

  1. Nu har vi faktisk altid haft en Toyota og elsket de biler. De går aldrig i stykker og fungere upåklageligt. Denne gang har vi så købt en Peugeot, og den er da okay – men jeg er sikker på at næste gang bliver det en Toyota igen. Jeg er sikker på at du nok skal blive glad for den, for den lyder da megalækker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *