Et lille smart koncept

På vej hjem fra kundebesøg var jeg i et område, hvor en af mine tidligere kolleger, som stod mig ret nær, bor. Jeg har talt i telefon med hende et par gange, siden hun blev sagt op, og vi har da også talt om, at vi lige skulle ses.

Nu bød lejligheden sig lidt spontant og jeg satte kursen mod hendes hjem, men jeg manglede da noget. Jeg kunne da ikke komme tomhændet. Butikkerne ligger jo ikke ligefrem på stribe ude i det mørke Vestjylland.

Men så der lige i vejkanten stod der et skilt – midt ude på bøhlandet: “Blomster 100 meter”

Her gemmer sig en hyggelig lille blomsterbutik

Det var lige det, som jeg manglede. Der var lige en blomst til min kære tidligere kollega. Jeg fandt en, som jeg kunne betale med de småpenge, som jeg kunne støve sammen i bilen. Butikken var nemlig ganske selvbetjent, men vildt charmerende. Hvis nogen skulle være nysgerrige på, hvor denne butik findes, så ligger den mellem Arnborg og Herning.

Et billede af den ene side af butikken
Det var rigtig dejligt at gense min tidligere kollega. Jeg savner hende både som kollega, både personligt og fagligt, så jeg synes, at det er skønt stadig at have lidt kontakt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *