Inspiration til slalomtræning

For et par uger siden efterlyste jeg nogle inspirerende og gerne korte baner, hvor jeg kunne udfordre MicMic i slalom.

Det er en af de ting, som jeg gerne ville pudse af på hende, så er der jo kun et at gøre, og det er at træne, træne, træne.

Der kom flere gode forslag, og den ene bane var denne:

Jeg kender ikke banens oprindelse, så jeg ved ikke, hvem der skal have æren for den. Men det er en bane, man selv kan sætte op på få minutter og den kræver ikke mange forhindringer, men til gengæld kan man have meget morskab/beskæftigelse med den og dens mange løsningsforslag.

Det er en bane, der udfordrer hundene på distancen, da der nogle steder er langt mellem forhindringerne, og hvis man sjusker med linjerne, så tager de andre forhindringer end den tiltænkte. Der er naturligvis også en vis sværhedsgrad på banen.

På opslaget på facebook fornemmede jeg godt, at mange havde fulgt banen, tråden og set det klip, som jeg havde lagt ud, hvor jeg løb banen med MicMic. Nu har jeg tilføjet forskellige løsningsforlag og lidt bloopers, for vi løste heller ikke banen i et hug.

Det er en bane, som jeg er gået til og fra gennem en uges tid, hvor jeg så sammenlagt har trænet på den tre gange. Den sidste dag filmede sekvenserne med de opdelte løsningsforslag. Løsningsforslagene er ikke perfekt udførte, men optaget med så få takes som muligt. Men de kan da give en idé om mulighederne i banen. Det har været sjovt at lege med en simpel opstilling med så mange fine udfordringer. Måske har du også lyst til at lege med?

Den nye video kan du se her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *