Tid til lidt morskab

Indrømmet – der har været langt mellem latteranfaldene her på Havvejen de sidste 3 uger. Mon ikke også der er andre end mig, der kunne trænge til at røre lattermusklerne lidt. Så derfor deler jeg lige dette herlige klip med jer allesammen

Og vi snupper lige et klip mere – bare for at opveje kønsfordelingen:

Jeg håber I nød dem – og at lattermusklerne fik motion 🙂

Stakkels kugleløse Echo. Han er ellers som en rigtig mand – sølle når man er skidt-mads. Grundet hævelsen i skridtet, så har han snart stået op i rigtig mange timer og har ikke sovet ret meget siden igår. Lige nu står han bare lige ved siden af mig og bæffer med tungen ude af munden.

En tanke om “Tid til lidt morskab”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *