En stor weekend for begge mine drenge

Pyha, det har været en hård weekend, og jeg har skullet samle lidt kræfter, før jeg kunne overkomme at opdatere bloggen. Det er også sjældent, at en weekend byder på så store begivenheder, som den foregående.

Lørdag var den første store dag. Silas fik den allersidste medicin i sin behandlingsplan. Sidste tirsdag fik han jo den sidste kemokur, og sammen med den fik han den sædvanlige 5-dages prednisolonkur. En medicin, der ofte pepper ham gevaldigt op og lader nattesøvn være en by i Rusland. Denne gang var ingen undtagelse.
Det var dejligt at få medicinen overstået, og jeg “fejrede” den sidste dosis med en fotoserie af Silas og den sidste medicinsprøjte……

Jeg snupper selv lige den sidste “dram”, mor!
Fy for den da! Det smager sgu da stadig af r…. til
…. Men fedt er det nu, for det var den sidste dosis
Lørdagen gik også med de sidste store forberedelser til søndagens konfirmation: kopiere sang, fikse sangskjuler, dække det sidste af festbordet, lave kort til Tobias samt at forsøge at færdiggøre talen til konfirmanden. “Heldigvis” var Silas “hjælpsom” og sørgede for at denne lørdag blev MEGET lang. På sit sidste medicintrip holdt han ud til kl 04.00, men var skam ganske sød der om natten (men ikke spor træt), så jeg blev færdig med talen ud på natten, og klokken var 04.30, da jeg kom i seng. Efter et par timers søvn, så var det bare op igen og gøre klar til at aflevere Silas (pga isolationen kunne han ikke være med i kirken) og gøre os klar til kirken.

Tobias med en af sine gaver : Global Goal (fodboldtræner)

Det var en rigtig stor dag med et fremragende vejr og en superglad teenager. Han blev hentet ved kirken i en fiks rød Sprite. Det var en af vores tidligere bofæller, der tilbød at hente Tobias ved kirken. Som enhver anden konfirmand så fik Tobias en regn af gaver og telegrammer. Det var en stor oplevelse at fejre Tobias, og oplevelsen var nok ikke mindre for hovedpersonen selv. Ligesom dagen var ganske stor, så var lettelsen over at få den overstået også betydelig.

Tobias på vej til Blå Mandag

En tanke om “En stor weekend for begge mine drenge”

  1. Tillykke med at Silas nu er færdigbehandlet – hvor må det være stort!
    Det lyder til at i havde en dejlig konfirmation og sikke et lækkert billede af Tobias. Var du slet ikke træt??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *