Update: Silas

Som jeg skrev i sidste blogindlæg, så har Silas bøvlet en del med opkastninger i den sidste tid, og da det ikke rigtig ville blive bedre, så ringede vi til OUH i weekenden og aftalte, at hvis det ikke var blevet bedre mandag/tirsdag, så skulle vi komme over om onsdagen og få ham undersøgt.

Natten mellem søndag og mandag vågnede Silas med smerter og græd utrøsteligt i en times tid. Vi kørte bilen frem og gjorde klar til afgang til Odense. Men efter at have talt med en sygeplejerske og givet Silas lidt panodil-mikstur, så gav vi det lige en halv time mere, hvorefter Silas faldt i søvn.
Mandag kastede Silas igen op, så jeg bogstaveligt talt skovlede det væk under hagen på ham. Stakkels lille mand. Vi ringede igen til OUH og fik en tid til undersøgelse tirsdag. Tirsdag skulle ellers have været en festdag, da isolationen udløb den dag, men en dag på sygehuset lagde nu en dæmper på feststemningen.
Efter at have brugt det meste af dagen på hospitalsbesøg kunne vi køre hjem igen uden at blive meget klogere. Der var ikke nogen umiddelbar logisk forklaring på hans gentagne opkastninger. På tirsdag skal han have ultralydsscannet maven. Men vi håber faktisk på, at det med opkastningerne er et overstået kapitel. Han har i hvert fald været i klar bedring, selvom han kastede op igår og i dag. Men vi synes godt, at vi kan finde en forklaring på de to ganges opkast – nemlig noget mad, som krildrede ham lidt for meget i halsen.
Hvad så med isolationen? Jo hurra, den er ophørt og vi kan gå hvorhen vi vil, og det var en kæmpe nydelse at kunne trave ind i et indkøbscenter med Silas. Så på vejen hjem fra OUH kørte vi ind på Bryggen i Vejle. Her fik Silas sig godt nok en på opleveren med farver, lys og lyde.

2 tanker om “Update: Silas”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *