Dejlige familietiltag

I dag har familien været fysisk aktive. Vi har fra i dag og fremover booket skolens gymnastiksal fredage mellem kl 16.30-18.00. Der spiller vi badminton. Det har vi talt om i flere år, men hvorfor er det så lige, at det skulle tage så lang tid, at tage sig sammen til at booke tid?
Det var bare super hyggeligt. Henrik og jeg skiftedes til at kæmpe mod Tobias (som jo går til Badminton inde i “byen” to gange om ugen).
Den, som ikke sled mod Tobias, hyggede med Silas. Så vi var alle fire sammen om en aktivitet.

Jeg har lyst til at dele et andet familietiltag med mine bloglæsere. Måske kan andre bruge det til noget. Hver søndag har vi “familie-møde”. Family-planneren hentes frem, og sammen gennemgår vi hver enkelts aktivitetsplaner for den kommende uge. Ved denne lejlighed får vi styr på hvem der henter og bringer Silas, hvornår hvem skal afsted til div. møder/sport mv.. Tobias´værelse bliver godkendt, for om den aftalte oprydning har fundet sted (elles ingen lommepenge). Og Tobias meddeler, hvilken dag han vil lave mad (også en lommepenge-pligt), og hvad han vil lave. Og hvis der ellers er nogle ting, der skal drøftes, så er mødet jo også perfekt til det. Det er en super måde at få hanket op i de der travle teenagere, som let kommer til at glemme deres pligter, og dejligt lige at få overblik over ugen, før den går igang.

En tanke om “Dejlige familietiltag”

  1. sikke nogle skønne familietiltag. At være sammen om at spille badminton må være skønt. Herhjemme prøver vi af og til at lave en Wii turnering – det er også sjovt 🙂

    Jeg kan rigtig godt lide ideen med jeres søndagsmøde. Måske vi skulle kopiere den idé…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *