Ugens billede (uge 53)

Så er juleferien ved at være slut. Æv. Det var ellers lige så dejligt at sove længe (mellem kl 8 og 11, når vi ikke skulle op efter noget), men nu går den ikke længere.

Det er jo skønt med en lille størrelse, som godt kan finde ud af at sove om morgenen. Træls hvis man skulle tvinges op kl 6, fordi MiniMan ikke kunne sove mere.

Dagen i dag har været skøn. Det har været bidende koldt, men heldigvis vindstille og solskin. Så Henrik og jeg gik en tur med barnevogn og hunde, da Silas skulle sove til middag. Brrr… Det var nu lidt koldt, men flot, for her ligger stadig lidt sne (Haderslev gik fri for yderligere snefald i denne omgang). Da vi kom hjem fra gåturen gik jeg ud og trænede lidt med Echo. Jeg har de sidste dage trænet initiativ-træning med Echo. Det består faktisk bare i at jeg sidder på min flade bagdel på jorden og sender ham over få forhindringer rundt om mig. Til at starte med syntes han det var meget underligt, at jeg bare sad der, men efterhånden som ti’øren faldt for ham, så synes han det var meget fedt – ikke mindst at komme tilbage til mig og få en rusketur i trækketovet. Echo er nemlig ikke dum!! Han er bare lidt “besværlig”.

Familien i Hjordkær var også begyndt at savne Echo og ville meget gerne have ham “hjem” igen. Og ja, vi trængte til fred og ro og ingen Echo-skrigeri. Så han blev hentet efter træningen, og så ser jeg ham igen på torsdag, hvor vi skal til træning sammen oppe i Sannes Hundecenter.

Echo i haven i dag

Jeg blev lidt inspireret af en blog, som jeg faldt over for nogle uger siden. Bloggeren tog et billede hver dag og lagde ud på bloggen. Billeder af alt muligt. Jeg synes, at ideen er rigtig god, men ved nærmere eftertanke, så ved jeg, at jeg vil føle mig som en slave af det, når det skulle være HVER dag, men det ville da nok gøre mig bedre til at få taget nogle flere billeder.

Så det blev et kompromis og så vil det på min blog ikke hedde “dagens billede”, men i stedet “ugens billede”, og jeg vil starte med mit mest fotograferede motiv de sidste 17 måneder. Nemlig Silas – her er han fræk og nyklippet efter sit første besøg hos frisøren (her dog med lidt morgenhår efter middagsluren).

Are you looking for trouble??

2 tanker om “Ugens billede (uge 53)”

  1. Sikke et virkelig skønt billede af Echo 🙂 Han er for lækker!! Dejligt at familie nr 2 savner ham..det betyder jo at de trives med ham og omvendt.
    Sikke et sødt billede af Silas – han er nu en lille charmetrold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *