De ligner jo alle sammen hinanden…..

 Hvem fanden kan se forskel på to sort/hvide border collier?

Normalt synes jeg ikke, at det er så stort et problem at se forskel på hunde i samme race/farve – og da slet ikke på hunde, der har aftegninger.

Som to dråber vand
Zoya til venstre og Ninja til højre

Igår havde Ninja og jeg besøg af Tina Tøndering. Hun har Zoya, som er datter af Ninjas halvsøster. Så de to piger er jo så i familie, og jeg synes, det er vildt så meget, som de ligner hinanden. Det lykkedes faktisk også for Tina og jeg at forveksle, hvem der var hvem et par gange under deres besøg. Det er da skidt, når ejerne næsten ikke selv kan se forskel. Det fik vi da et par gode grin over.

Her er det noget nemmere at se forskel.
Ninja til venstre og Zoya til højre

Så da Tina skulle køre, måtte jeg lige tjekke en ekstra gang, at det var den rigtige hund, hun tog med sig.

En tanke om “De ligner jo alle sammen hinanden…..”

  1. Hehe det kunne ellers være kønt hvis hun var kørt med den forkerte hund 🙂 Men jeg kan godt se at de ser meget ens ud, så jeg forstår godt at i forvekslede dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *