Tillykke til Diva

Tænk sig, at den gamle tøs i dag blev 13 år. Tillykke til min søde Diva!


Billedet er taget på vores campingferie i påsken, hvor alle hundene en af dagene fik en dentalstick. Diva ved bare ikke, at det er meningen, at man skal tygge på den, for at opnå den tandrensende effekt. Diva er nemlig ikke en hund, der tygger i/på ting. Hun sutter på dem i stedet for. Faktisk forsøger hun også at fortære rå kødben ved at ligge og sutte på dem. Rimelig håbløs og langtrukken mission. 

Dental-sticken på billedet ovenfor gik Diva nok rundt med i et par timer, stikkende ud af flaben, som om det var en cigar, og jeg tror faktisk, at det endte med, at Ninja narrede den fra hende i et ubemærket øjeblik (det kunne nemlig bedst ligne min “lille” teenage-tøs)

3 tanker om “Tillykke til Diva”

  1. Den slags stænger er i høj kurs her og det tager dæleme ikke Felix mange sekunder at fortære sådan een 🙂
    Tillykke med hende, så er hun kun ½ år ældre end gamle Felix 🙂

  2. Hvor har I dog oplevet en masse dejlige ting siden jeg sidst var på blogrundfart. 🙂

    Endda et besøg i Høruphav – uden at kigge forbi tsk tsk tsk… næste gang ikk Berit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *