Vind og vejr og frygten for en gentagelse

Udenfor rusker stormen stadig og dagen i dag har været lidt nervepirrende. Da jeg stod op bemærkede jeg, at noget af min agilitybane stod under vand. Der plejer ikke at stå vand i vores have!

Pytterne blev større og større.
Henrik forsøger at lave noget dæmningsværk med presseninger og jord.

Det ledte jo tankerne hen på den oplevelse vi havde i januar måned, hvor vandet pludselig stod ind i gangen og man kunne soppe rundt i underetagen.

For en uge siden ringede Henrik til kommunen for at sige til dem, at grøften udenfor haven var stoppet og vandet stod ret højt, og det ville give problemer, hvis der kom store mængder regn. De lovede at komme og kigge på det.

Her til morgen ringede han så igen for at sige, at nu var det ved at være alvor, og forsøgte også at referere til, at vi havde haft vand stående 15 cm op af døren tidligere, så vi vidste, hvad det kunne ende med. Da de ringede tilbage var eneste svar bare, at de ville se, hvad de kunne gøre, og de håbede, at det kunne blive i dag………..

Ret høj vandstand i grøften
– som man kan se så er vores græsplæne i niveau med vandstanden

Jeg gik og grublede lidt, for jeg en af mine gode kort-veninders mand er chef for den afdeling i kommunen. Jeg kunne ikke blive enig med mig selv om, hvorvidt jeg kunne tillade mig at skrive direkte til ham, men egentlig havde jeg ikke lyst til at skulle soppe rundt i gangen igen, og vi var ikke særlig trygge ved bare at se tiden an (ikke mindst fordi man i nogen afdelinger ved kommunerne ikke kan få fat i et øje efter kl 12 om fredagen). Så jeg tillod mig at sende ham en mail, selvom jeg var lidt træt at trække i trådene bagved de andre henvendelser. I mailen vedhæftede jeg billederne fra indlægget her samt linket til blogindlægget fra januar, der indeholder billeder af hvor meget vand, vi havde i haven – og i gangen ikke mindst.

Den mail fik sat skred i tingene. Tror billederne talte deres tydelige sprog. Tak med tak på for straks-respons! Kommunen fik nu sørget for en kortsigtet løsning, der skulle sikre os weekenden over, og nu behøver vi ikke sidde og være nervøse over det.

En tanke om “Vind og vejr og frygten for en gentagelse”

  1. Ja scrapbooking kan føre til mange ting 🙂 Godt at du fandt en løsning på jeres vand. Det ser jo helt vildt ud !! Jeg ville også blive nervøs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *