Så kan man da nok lære det….

Indtil sidste år havde vi to pæretræer.

Det ene stod helt usselt med kun en enkelt pære på, og ja det andet gav heller ikke et udbytte, der kunne give familien andet end en smagsprøve på pæresorten.

Derfor blev det mest usle af pæretræerne brutalt gravet op i foråret. Det stod også midt i det område, hvor jeg som regel sætter mine agilitykombinationer op, så det gjorde samlet set slet ingen gavn.

Men se nu her hvad der så skete med det andet unge pæretræ….

Desværre fik jeg ikke reddet mange af de flotte og velsmagende pærer, før vinden ruskede dem af træet, men mon ikke træet har lært lektien til næste år også…. Det håber jeg, for jeg synes faktisk, at pæretræet er kommet helt godt efter det,og at pærerne tilmed er velsmagende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *