En weekend i billeder

Det bliver ikke til så meget skriveri – desværre. Det kniber lidt med tiden og motivationen, men jeg håber, da at jeg igen kan få lyst/tid til skrive lidt på bloggen.

Weekenden har budt på sommervejr og familiehygge. De sidste tre weekender har budt på agility (og hverdagene på arbejde til op over begge ører), så det var faktisk meget rart at være hjemme og nyde hjemmet, haven og familien.

Simone og Tobias kom sent torsdag aften, og det var så heldigt, at de gerne ville passe Silas fredag aften, hvor Henrik og jeg var inviteret ind og se Sønderborg Revyen. Mad og billetter var betalt af vores forsikringsselskab Sønderjysk Forsikring. De havde udvalgt 50 uheldige heldige kunder, der alle havde haft stormskader. Sammen med de 49 andre par skulle vi ind og se Sønderborg Revyen – med sommerbuffet inden forestilingen.

Pragtfuld og underholdende revy. Troede ellers ikke at det sådan rigtig var noget for mig. Troede mest det var for gamle nisser, så jeg må erkende, at jeg nok hører til i den kategori efterhånden, for jeg tager gerne turen igen – også gerne uden stormskade først.

Lørdag morgen var det fantastisk vejr. Simone og Tobias blev kørt til motorvejen, hvor de blev samlet op af Simones far. Silas, hundene og jeg kørte til stranden og gik en fantastisk tur dernede, hvor vi havde det hele for os selv. Silas fortalte mig, at det var så dejligt nede ved vandet, fordi der var så stille og ingen andre mennesker – og så sang fuglene helt anderledes end hjemme i haven.

Silas på badebroen på stranden ved Diernæs

Turen gik frem og tilbage mellem badebroens spids og strandkanten, hvor der blev samlet sten, som skulle smides i vandet fra badebroens spids. Det er jo en heldagsbeskæftigelse.

Det var en hyggelig og flittig weekend, hvor der blev knoklet med diverse forskønnelser.
Silas og Henrik reparerede legehuset og Silas svingede penslen.

Silas behandler træet

Vi kunne spise de fleste måltider på enten den ene eller anden terasse.

Terassen på bagsiden – med udsigt til markerne
Desværre er den ofte lidt forblæst

Vores forreste terrasse fik nye møbler og blomster i den skønne plantereol, som Ninja vandt til mig ved stævnet i Løgumkloster. De nye møbler blev fejret med hjemmelavet is og jordbær på terrassen.

Mums – sommerhygge

Nye møbler – nye blomster i krukken og i den nye reol

Børnearbejde
Silas vasker hyndeboksen inden imprægnering

Hygge i hængekøjen med is 

Idyl på gåturen med Silas og hundene
Silas og Henrik samler den nye trampolin
Et fantastisk lege- og træningsredskab til Silas

Ja, det var en rigtig skøn weekend, hvor der både blev hygget og alle mand rykkede med div. småopgaver – og i mit dankort om jeg må be´.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *