WAO, del 2

Det er et presset program til WAO. Alarmen ringede klokken 05.05. Der var morgenmad kl 05.30, og derefter kørte vi ud til ridesportscenteret, hvor vi fik udleveret tre banetegninger kl 07.05.

Kl. 07.15 skulle vi gå den første bane. En banegennemgang med seriøst mange deltagere. Ikke som i DK, hvor mange begynder at beklage sig, hvis der er ret meget mere end 45 i ringen til banegennemgang. Det var vi langt over her. Der var 10 minutter til banegennemgang på den første bane. Derefter 4 minutter til at finde hen til den næste bane, som man også skulle gå. Igen et væld af mennesker til banegennemgang og 10 minutter til at hitte rede i din gennemgang. Det var faktisk lidt sværere med bane nr. 2, fordi det var snookeren, og der skal man faktisk delvist selv lave sin bane ud fra en række regler. Disse regler skulle man også lige forsøge at forstå samtidig med, at man gik banen.

Efter 4 minutters pause/tid til at finde den sidste ring, havde vi også 10 minutter til at gå den sidste bane. Vi kom altså igennem alle tre banegennemgang på under 40 minutter. Morgenbanegennemgangen var hvad man kunne få til at klare sig gennem de tre baner, og det var et must, at man kan håndtere at have flere banegennemgange i hovedet på een gang.

Min gruppe startede med at løbe et agilityløb. Jeg skulle løbe som nr. 10 i klassen, og da løbet foregik inde i hallen kunne jeg ikke se nogle af de andre løbe. Der er jo ellers ofte rart at lure banen lidt ud fra sidelinjen når den løbes. Da jeg trådte ind i startboksen var 80% disket, så jeg var noget spændt på, hvordan det ville gå. Det gik heldigvis godt for mig. Fejlfri og vi endte i denne klasse som nr. 6 ud af ca 60 hunde .

Gladeste MicMic efter et gennemløb

Efter et par timer skulle vi igang med snooker, som vi også havde gået bane til om morgenen. Det var rigtig sjovt at prøve at løbe snooker. Jeg ville ønske, at vi engang i mellem kunne prøve nogle af de disse for-sjov-klasser derhjemme. Det er både sjovt og anderledes. De udfordrer bestemt også din agilitykunnen og din hjerne. Snooker gik ikke så heldigt for os, da vi misser et felt på A´et i lukke-delen af banen. Vi må derfor ikke indsamle flere point, men skal hurtigst muligt ud. Det rækker kun til en 51. plads, som vi ikke rigtig kan bruge til noget. Det betyder, at jeg ikke gik videre til lørdagens gamblerklasse.

Den tredie bane som vi skal løbe er en individuel springbane, som resultatmæssigt skal lægges sammen med agilityløbet fra morgenen. De bedste går videre til agility og springløb lørdag. MicMic var lidt ukoncentret ved starten, og med en feberredning hist og pist, så kommer vi fejlfrit igennem. Det er dog et par dyre skovture, så vi ender som nr. 17 i springløbet. Tilsammen giver det en 5.plads, og der er ingen tvivl om, at vi er med videre til lørdagens to løb, hvor kæmpes om plads i penthalonfinalen.

Efter en pause og baneombygning stod den på holdløb. Denne gang kunne vi nøjes med at gå en enkelt banegennemgang med et normalt antal konkurrenter på banen til banegennemgang. Opgaven var “bare” at komme igennem, så vi havde en chance for at holdet kunne komme i finalen. Vi kom med hiv og svig igennem, men alle løb tæller for holdet, Både de gode og de mindre dårlige.

Ovenpå sådan en dag, så bliver man ret bombet. Der var meget for hovedet at holde styr på og benene fik også bevæget sig en del. Jeg gik alene 15 km ifm med baengennemgang, løb eller hente/bringe hund. Klokken var 18.30 da vi kørte hjem mod hotellet.

Fortsættelse følger…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *