Ny samarbejdspartner

Mine hunde og jeg går ind i det nye år med en aftale om en ny samarbejdspartner. Jeg er så glad og beæret over at være optaget på Dogz-dks team.

Det hele startede faktisk med mit kig på Innordics produkter, som jeg var begyndt at overveje allerede tilbage i oktober, da jeg var til stævne i Vallensbæk. Men også med et meget stresset kig på de varer, som Dogz-dk havde med på standen til stævnet. Der tænkte jeg bare ved mig selv, at hun virkelig er god til at finde varer, der målretter sig til sportshunde, og sortimentet virkelig målretter sig til sportshunden.

Fuji, Ninja og MicMic med den flotte velkomstpakke

Jeg glæder mig til rigtig meget til at teste nogle af de mange lækre ting i sortimentet og komme med input til nye produkter.

Da jeg var ovre og hente mine Innordic varer, gav en Sara mig også en rigtig flot velkomst pakke, som hundene og jeg kan fornøje os med.

Da jeg var oppe og træne agility i søndags havde jeg en af de nye ting med. MicMic var særligt begejstret for denne nye trækkebold. Ikke mindst pga det lodne stykke stof med store spundne mikrofibertråde på. Det var helt tydeligt for mig, at hun søgte det at holde i, når vi skulle ruske. En netbold er naturligvis altid interessant, men det bløde stofstykke var faktisk mere interessant. Men alt kan holdes ved i på det nye legetøj, om det så er bold, håndtag eller stofstykke.

Det var lidt svært at tage et billede af en begejstret hund, der rusker.

Der er virkelig rigtig mange fede ting i Dogz-dks sortiment, og jeg glæder mig til at teste nogle af de mange fede varer og være med til at komme med inputs til nye ting.

Lad mig slutte dagens blogindlæg af med at ønske mine læsere en rigtig god jul. I juledagene skal jeg vist have kigget på nogle kladder, som jeg har liggende her på bloggen. Jeg må se, om jeg ikke kan få dem gjort færdig. Nu er det jo jul, og vi har fridage, selvom de nu nok skal få ben at gå på.

Fuji, Silas, MicMic og Ninja

Her skal julen bruges på familiebesøg og samvær med gode venner. Hvis så bare stormen ville lægge sig og vi kunne få noget flot solskin (nu hvor man har tid til at nyde vejret), så vil jeg blive svært glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *