TikTok klar til stævne??

Ja, det kunne jeg godt tænke mig at teste. Der har været afholdt et par “blåbær/begynder”-stævner, men der syntes jeg slet ikke, at hun var klar til at blive testet af.

Det er jo min plan, at hun skal ud at løbe springklasser i år, men jeg ville gerne lige se, hvor vi var henne i forhold til at løbe hele baner på hendes niveau.

Nu var der bare ingen af disse stævner, så jeg besluttede at invitere til en træning for begynderhunde, som skulle foregå på samme måde som et stævne.

Når der nu ikke lige var et blåbærstævne, så måtte jeg jo selv finde på noget

Dvs fælles banegennemgang, startlister og gennemløb som til stævne.

Jeg fik lige præcis, hvad jeg kom for. Masser af erfaring til den unge dame – og mig ift vores samarbejde.

Er hun så klar? Tja, men hun kan nu godt klare en tur mere i samme stil. Naturligvis så smutter hun forbi en forhindring hist og pist – eller snupper en forkert. Det er ok og forventeligt på en ung hund. Jeg er glad for at hun klør på med masser af gejst og glæder mig til det videre arbejde.

Nogle af de andre hunde, som jeg så i dag havde også en rigtig fint udvikling løb for løb og nogle af de helt grønne hundeførere, som var mødt op gav udtryk for, at de fik rigtig meget med fra de 4 timer, vi havde lejet hallen.

Nogle af hundene havde også virkelig brug for at træne at være i miljøet – for andre faldt det ret let

Vi byggede i alt 4 forskellige baner, som man kunne løbe en eller to gange. Det var små korte baner med ca 14 forhindringer på.

For nogle år tibage lavede jeg nogle år i træk “Klar til stævnestart”-arrangementer, som var en meget tro kopi af et stævne med inviteret dommer, men dog uden konkurrence-elementet (man kunne ikke vinde og der blev ikke taget tid). Arrangementet var med aftensmad, så der også var noget socialt for deltagerne. Det blev meget godt modtaget, og nogle har også efterlyst en gentagelse. Det overvejer jeg stadig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *