Afsted på ski

Dejligt, idag skal vi afsted til Norge for at stå på ski sammen med 30 andre familier, der er medlemmer af Foreningen Cancerramte Børn. Jeg har glædet mig rigtig meget, siden vi fik beskeden.

Godt nok har jeg aldrig prøvet at stå på ski, og en skiferie er måske ikke den ferieform, der ligger højest på min ferie-ønskeliste, men jeg ved jo heller ikke , hvad jeg går glip af, når jeg har aldrig har stået på ski.

Faktisk er ferieformen ikke så vigtig, men mere det, at jeg kan komme afsted med begge mine drenge på samme tid, og at vores familie kan være sammen “ude i samfundet” betyder rigtig meget. Sådan har de 30 andre familier det nok også, gætter jeg på.

Jeg kender 3 af de andre familier, der skal afsted. Eller i hvert fald mødrene og deres børn, som er i behandling. Men om 5 dage kender jeg nok nogle flere. Og vi er alle med på ferien, fordi vores børn er syge. Trist, men godt, når intet er så skidt, at der ikke findes noget positivt ved det.

2 tanker om “Afsted på ski”

  1. Jeg håber at i nyder ferien i fulde drag. jeg har før været på skiferie og det er en dejlig måde at få rørt sig på. Og landskabet er virkelig smukt.
    Held og lykke med skiene 🙂

  2. Rigtig god tur 🙂
    Jeeg glæder mig til at læse om jeres oplevelser, når du kommer hjem og blogger igen.
    Mange hilsner
    Emmy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *