Familieforøgelse ventes

Lad mig så bare afsløre det for de personer, som ikke ved det….. Måske er der nogle få tilbage.

Ninja 6 uger Jeg glæder mig vildt til på torsdag, hvor jeg får min lille nye hundehvalp.

Hun hedder Ninja og er, som de fleste snedige personer nok kan se, en border collie.

Selvom hendes mor, Simic indenfor agilitysporten er Verdensmester, Nordisk mester, Danmarksmester og meget mere til, så lad mig bare starte med at sige, at jeg ikke regner med, at jeg dermed køber den “nemme” vej til succes!!! Jeg har været vild med Simic i mange år, også før hun vandt sit første agilityløb.

Jeg håber selvfølgelig, at jeg får en rigtig god agilityhund ud af hende, men mest af alt håber jeg på at få en dejlig træningsmakker og ikke mindst en dejlig hund for mig og hele min familie.

For to år siden var jeg også skrevet op til en hvalp efter Simic, men trak mig dengang, fordi jeg var gravid. Nogen vil måske også mene, at jeg burde gøre det samme denne gang, når nu alt det her med Silas er sket, men det er altså hos hundene og agilityen, at jeg henter energi. Jeg har i flere år gerne villet have en Simic-hvalp, og det er nok sidste chance nu. Derfor slår jeg til nu, og det var faktisk med møje og besvær, at jeg fik lov at købe en af tæverne, for vi var 4 købere til 2 tæver.

Det sidste års tid har jeg desuden været skrevet op til en sheltiehvalp fra 3 forskellige kuld, men jeg er hver gang blevet “brændt af”. Enten er der kommet for få hvalpe iflg til antal købere eller også slet ingen hvalpe. Så det er jo nok, fordi jeg ikke skal have en sheltie. Der er nok nogen ting, som er en mening med?!

Egentlig synes jeg bedst om at have små og mellem hunde. De virker ligesom mere handy for mig, men jeg synes, at jeg har prøvet at løbe flere racer igennem i den størrelseskategori, som også kunne egne sig til min sport, men de falder alle på “et eller andet”. Enten et for blødt temperament til, at jeg tror, at jeg kan arbejde med dem eller et temperament, som kan gøre dem svære at sætte ind i min eksisterende flok . Så kunne jeg søge nogle helt alternative racer i udlandet, men jeg aner ikke hvor, og med hvem som kyndig vejleder, jeg skal starte. Og for at være helt ærligt. Jeg har bare ikke energi til det lige nu.

Desuden skylder jeg mig selv – og ikke mindst min familie, at jeg ikke spiller hasard med en eller race fra “de varme lande”. Jeg kender en stor del af Ninjas familie og har rådført mig med “kloge” border colliefolk, så derfor føler jeg mig tryg ved valget, når det nu er en border collie…. 🙂

3 tanker om “Familieforøgelse ventes”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *