Ugens billede – uge 18

Ugens billede er lidt humoristisk. Det er et billede af en af de kasser, som jeg vandt ved weekendens stævne i Løgumkloster. Bemærk linje to….. Jeg vandt faktisk i alt to af disse kasser, så nu har jeg både til forpoter og bagpoter.

Men jeg tror nu, at jeg vælger at benytte den til godbidder.


Det var et rigtigt hyggeligt lille stævne, som jeg kun skulle køre en halv time efter. Stævnet var der både lørdag og søndag, men jeg valgte kun at deltage om søndagen, og jeg havde så også taget Silas med. Det gik faktisk rigtig fint, selvom han lige efter ankomsten var meget reserveret og afviste alle personer, som henvendte sig til ham. Som tiden gik, så tøede han dog lidt op. Men det er klart en af eftervirkningerne af de mange sygehusbesøg.

Jeg løb både med Echo og Diva. Efterhånden kan jeg godt mærke, at Diva er ved at blive en ældre dame, og hun taber lidt tempo hist og pist, men hun nyder agility og kan da også tage en præmie eller to i ny og næ.

Echo løb fantastisk godt og vandt suverænt agility klasse 1 og spring klasse 1. I agility Åben “kom han til” at tage en ekstra forhindring et sted, hvor fristelsen var for stor. Det koster jo som bekendt en disk, men tidtagningen kørte videre, og trods den lille omvej, så var han ca. 1 sekund hurtigere end vinderen. Han løb rigtig godt med et dejligt tempo og der var ingen felter, der kiksede, selvom A´et ikke var særlig godt, så var berøringen af feltet da tilstede.

En tanke om “Ugens billede – uge 18”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *