Talestrøm

Ordene vælter ud af munden på Silas nu. Det er helt utroligt, som udviklingen har taget fart, siden han startede behandling for tre måneder siden.
Han elsker at gå, hvilket jo også først kom til efter en måneds tid i behandling. Nu arbejder han på at kunne øge tempoet til løb.

Silas er virkelig sjov nu. Han efterligner bevægelser, og nogle af bevægelserne volder ham lidt udfordringer. F.eks at knibse med fingrene. Han forsøger noget med at sidde og vippe med fingrene, men lyden udebliver ligesom til hans store forundring.

Dog er der mange andre lyde og ord, som han har mere styr på. Han kan sige en del dyrelyde. pip-pip, muh, vauw-vauw og miiivv. Men han har også helt faste ord for kiwi, bad, Ja, nej, PEP (det er lungegymnastik, som han jo skal udføre 2×15 min om dagen), Traktor Tom, bil, hej, bye-bye, Ja tak, tak samt nogle få ord mere.

Derudover er han jo ret skadet af at bo i en hundefamile, og han kan godt se et hit i at sige “Pi-pi” (betyder Puppy, som er Ninjas kælenavn), “dygtiiii” samt “Puuha”

2 tanker om “Talestrøm”

  1. Det glæder mit indre med den fremgang din lille Prins er i:0) Jeg ved hvilken glæde det fylder dig med…så…oveni angsten og alt det du altid bærer rundt på af den slags er det fantastisk at se hvilken galoperende fart han nu tager for at indhente det han er "bagud"…Jeg ønsker KUN medvind for Jer…sygdom i den "lette" ende hvis man overhovedet kan vove at bruge det ord med den diagnose Silas har..og medvind medvind medvind…til din yndige og fremstormende lille knægt:0)
    Knus fra Birthe Lyster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *